DZP: Olivia leren zwaaien

geplaatst in: Day Zero Project, Opvoeding | 1

Ik geef toe: het Day Zero Project doel was #23. Olivia leren zwaaien, maar de credits gaat niet geheel naar mij. Natuurlijk, Joost en ik zwaaiden regelmatig naar Olivia, in de hoop dat ze dit ging kopiëren. Maar ik was er de afgelopen twee weken eigenlijk niet meer zo mee bezig.

Drukke bezigheden

Dochterlief is druk met overal gaan staan en zelf lopen achter de loopwagen, ik heb dus wel iets anders te doen dan zwaaien. Olivia behoeden voor grote valpartijen bijvoorbeeld. Haar leren dat de gordijnen gewoon meegeven en dus geen houvast bieden. Haar hoofdje weghouden bij de handgreepjes van de keukenkastjes, die nogal hard en scherp zijn. Voorkomen dat haar handjes tussen de prullenbakklep komen. Zo maar een greep uit mijn bezigheden de afgelopen twee weken.

Ik haalde vorige week dus nietsvermoedend mijn kleine ontdekkingsreiziger op bij het kinderdagverblijf en warempel: ze zwaaide! Haar handjes zijn niet altijd even netjes gespreid en ook haar armpje zou strikt gezien iets hoger moeten reiken, maar dat komt allemaal nog wel. Ze zwaait! Weer een doel behaald, yes!

Mijnlevenalsmama | Olivia zwaait!

  1. jess

    Goed bezig Olivia. Dat zwaaien van Sam is ook nog steeds niet zoals het hoort. Hij steekt zijn hand in de lucht en vervolgens doet hij…niets. Een soort van high five dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.