Winnaars DIY-pakketjes

geplaatst in: Samenwerkingen | 2

Twee weken geleden verscheen er een winactie op mijn blog. Mijn allereerste winactie. En meteen een superleuke, al zeg ik het zelf! En ik kan het weten, want ik won een zelfde soort winactie via Maris.

Waarschijnlijk heb ik, getuige het aantal reacties, niet zoveel knutselende volgers. Niet erg. Ik ben zelf ook geen grote knutselaar. Deze DIY-pakketjes van Lizl spraken mij juist aan omdat ze compleet zijn. Niks geen drie keer de Action doorkruisen op zoek naar de juiste lintjes of een lijmpistool (waargebeurd verhaal). Gewoon de envelop opentrekken en een (half)uurtje knutselen.

And the winners are …

Roos en Hermien! Roos wint het armbandje, Hermien de zeepketting. Gefeliciteerd meiden! Het enige dat jullie nog hoeven te doen is een mailtje sturen naar info@lizl.nl, dan regelt zij de rest. Alvast veel knutselplezier!

Mijn oorspronkelijke plan om Olivia twee papiertjes met namen uit een bakje te laten pakken, sneuvelde. Dochterlief is moe en hangerig vanochtend. Ik heb dus gekozen voor een willekeurige ‘randomizer’ op internet (List Randomizer), de namen per pakketje ingevoerd en de randomizer koos de winnaars. Hopelijk mag ik jullie snel weer blij maken met een winactie!

2 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.