Grappige zoektermen

geplaatst in: Huisvlijt, Ontspanning | 9

Een idee van manlief, dit blogje. Een tijdje terug hebben we namelijk samen flink gelachen om een zoekterm in mijn WordPress statistieken. Een zoekterm waarmee men op mijn blog terecht is gekomen en die absoluut niets met mijn blog te maken heeft. Joost en ik vonden het vermakelijk en toen we samen alle zoektermen bekeken, opperde Joost het leuke idee hier een blogje over te schrijven. Zo geschiedde.

Heupdysplasie populair

Wat mij vanaf het begin af aan al opvalt, is dat mijn blog heel vaak gevonden wordt bij het zoeken naar zaken gerelateerd aan dochterliefs heupdysplasie. Niet alleen ‘spreidbroek’ en ‘pavlikbandage‘ scoren goed, maar ook ‘kleding met spreidbroek‘ en ‘wanneer afbouwen spreidbroek’ resulteert regelmatig in een bezoekje aan mijn blog. Dit vind ik echt leuk, omdat die periode voor ons zo nu en dan best even worstelen was en ik blij ben dat ik met mijn ervaring andere moeders (en vaders) kan informeren en geruststellen.

Meest hilarische zoektermen

Joost en ik hebben de leukste zoektermen geselecteerd en ik zal ze, in willekeurige volgorde, met jullie delen en van commentaar voorzien. De meeste termen zijn maar 1x ingevuld, gelukkig maar, want ze hebben over het algemeen niet veel met de inhoud mijn blog te maken.

 • ‘Het huishouden leuk houden’

Hier heb ik erg om gelachen, want ja: hoe doe je dat? Het blijft natuurlijk huishouden, iets dat mij doet denken aan schoonmaken, eten koken, boodschappen doen en de was, bijvoorbeeld. Ik doe hard mijn best om alles bij te houden en geniet tussen de ‘taken’ door van mijn vrije dagen en de tijd met Olivia, maar leuk? Nee, dat ga ik het huishouden nooit vinden. Het hoort erbij, ik vind het fijn om alles op mijn manier te doen en vind het fijn om in een schoon en opgeruimd huis te leven. Een noodzakelijk kwaad dus.

 • ‘Aankondiging bevalling op Whatsapp’

Tja, wat zal ik hierover zeggen? Niet mijn ding en al helemaal niet iets dat ik op mijn blog besproken heb. Immers, we hadden een geplande keizersnede en hebben de datum niet online gedeeld. Wel hebben Joost en ik, toen we weer goed en wel op onze kraamsuite waren, de geboorte van Olivia via Whatsapp en Facebook gedeeld.

 • ‘Mijn leven organiseren’

Nou, mochten jullie nog tips hebben? Nee hoor, organiseren kun je met een gerust hart aan mij over laten. Ik ben een controlfreak en zoals ik al eerder schreef paste een geplande bevalling bijvoorbeeld hoe goed bij mij. Georganiseerd, geen vluchtkoffertje dat nog op de valreep ingepakt moest worden (dat stond immers al klaar met 31 weken), een vast tijdstip. Heerlijk! Mijn leven heb ik op orde, absoluut. Ik denk (hoop) dat degene die hierop zocht en op mijn blog terecht kwam dit ook kan beamen.

 • ‘Mama en ik neuken elke zaterdagavond’

I rest my case. Zelfs al is het hier elke zaterdagavond feest. dit is iets dat ik nooit op mijn blog zou zetten. Ik neem aan dat niemand van jullie hier graag over leest. Behalve dan degene die hierop Google’de natuurlijk, maar ja: die kwam bedrogen uit toen hij mijn site aanklikte. Jammer joh!

 • ‘Anesthesie voor aardbeien, in de bevalling’

Tja, wat moeten we hiervan maken? Joost leest het als: “Let’s kill de aardbeien” of “Zieke aardbeien”, ik las het alsof iemand dolgraag aardbeien wilde eten tijdens de bevalling, maar vanwege de ruggenprik niet mocht eten. Maar inhoud die op Mijn leven als mama terug te vinden is? Nee, dat niet.

 • ‘Ik wil een uitdaging in me leven’

Ik heb een uitdaging in mijn leven! Het moederschap, mijn gezin, mijn werk, mijn leven! Ik voel me onwijs gezegend en gelukkig met hoe ik het nu voor elkaar heb: een heerlijk huis, een lieve man, een prachtig kind. Natuurlijk, er is altijd meer te wensen en het gras lijkt altijd groener aan de overkant, maar een uitdaging? Nee, die mis ik absoluut niet. Aan de spelling van de zoekterm (me leven in plaats van mijn) wil ik liever geen woorden vuilmaken. Zonde van onze Nederlandse taal.

Lees ook:  Nijntjemuseum met dreumes

Ook leuk om te vermelden is de zoekcombinatie ‘Leven van een arm kind’. Een teleurstelling als je via die weg op mijn site terecht komt, want Olivia is natuurlijk alles behalve arm. Het heeft alles te maken met dit blogje gok ik, want tja: geen televisie en geen limonade, dat blijft natuurlijk (absoluut niet) zielig.

9 Responses

 1. DjeauOui

  Haha! Ik ben hier ook al zo’n dingen tegen gekomen. Héérlijk blogje!

 2. Nancy

  Haha, wat grappig! En bizar!
  Enne, zou die ene bezoeker niet aambeien bedoelen in plaats van aardbeien? 🙂

  • Gwen

   Wow zo had ik het nog nooit gelezen haha, aambeien klinkt veel aannemelijker. Of degene weet niet dat het aambeien zijn ipv aardbeien haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.