Ode aan manlief

geplaatst in: Relatie | 11

Omdat het vandaag Valentijnsdag is en omdat ik vind dat ik soms te weinig zeg of toon hoeveel ik van hem houd. Mijn man is al ruim 8 jaar de liefste, mooiste, gezelligste, eerlijkste, grappigste, slimste en ga zo maar door. Een geweldige man om mee samen te leven. Niet altijd natuurlijk, iedereen heeft zijn nukken (ja, zelfs ik). Een harde werker, een man met ambities, die overloopt van positiviteit en mij altijd de zon weer kan laten zien. Olivia’s papa, mijn echtgenoot. Manlief, Joost. Ik hou van je lieverd, Happy Valentine!

Mijnlevenalsmama | Ode aan manlief
December ’05, toen we net officieel een relatie hadden.

11 Antwoorden

  1. Lieve mannen verdienen een blogpost! Jeej voor de lieve mannen.

  2. Jaaa, lieve mannen verdienen vandaag een pluimpje!

  3. Wat leuk om deze blog aan je man te wijden!

  4. Aah wat lief, zei gisteren nog bij iemand op de blog dat ik mn vent eens in t zonnetje moest zetten op mn blog, ben jij me voor 😉

    • Hihi, toevallig! Ik had dit blogje al bijna een week ‘klaarstaan’ en versprak me nog bijna donderdagavond toen ik hem nog 1x checkte, maar gelukkig was Joost blij verrast vrijdagochtend 🙂

  5. Mooi geschreven en nog vele gezonde en gelukkige jaren samen.

Laat een reactie achter