Bath Time #13

geplaatst in: Ontspanning | 12

Het is alweer even geleden dat ik een foto in de serie Bath Time plaatste, maar het blijft een heerlijk momentje: badderen. Vandaag dus weer eens een foto van dochterlief die geniet van het water.

Sinds een paar weken hebben we naast plastic eendjes en stapelbakjes, ook badstickers bij het badspeelgoed zitten en het leukste is natuurlijk om ze allemaal op te laten plakken door papa en ze er dan weer razendsnel vanaf te trekken.

Mijnlevenalsmama | Bath Time #13

12 Antwoorden

 1. Healthy Mommy

  Wat leuk die badstickers! Ook voor jezelf, echt schoonmaken daarna is niet nodig. Weet je waar ik echt een fobie voor heb? Raamstickers voor in de auto. Oh man, die vegen speeksel en spuug over de ramen en dan een paar van die plastic diertjes er doorheen gejast om vervolgens heel charmant te blijven kleven.. Haha! Sorry, daar moest ik even aan denken. Dan vind ik dit toch een stuk leuker! 😉

  • Gwen

   Hahaha, ja daar heb ik zelf bij het kopen niet aan gedacht, naar vind het er wel onwijs vies uitzien 😉

 2. Linda

  Wat leuk dat je weer een bathtime hebt gemaakt. Slim om stapelbekers in bad te gebruiken. De hardrockers zijn ook erg leuk, heb ze hier ook van Little people maar ze vindt ze erg lekker dus blijven nog in de doos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.