Shoplog: Tijd voor de zomer

geplaatst in: Gezinsleven, Samenwerkingen | 14

De temperaturen mogen dan flink boven het gemiddelde liggen, elke dag mijn zomerjas aan is nog te koud helaas. Het blijft een beetje raar: het ene moment is mijn winterjas en sjaal veel te heet, het andere moment baal ik dat ik Olivia haar handschoentjes niet aan gedaan heb op de fiets. Maar, geen reden om niet alvast aan zomerkleding te denken!

Mijnlevenalsmama | Bofashion shoplog

Merkkleding

Ik ben geen merkenmeisje. Toen ik nog thuis woonde zweerde ik bij spijkerbroeken van Indian Rose. Dure broeken, maar ze zaten oh zo fijn, sloten mooi aan en waren in verschillende jeanstinten te krijgen. Ik geloof dat ik wel 8 verschillende modellen in mijn kast had liggen. Tot ik op kamers ging. De broeken pasten niet meer binnen mijn budget en werden verruild voor spijkerbroeken van H&M. Ook prima.

Ik geef eerlijk gezegd niets (meer) om merkkleding en heb een kast vol H&M-kleding. Ook Olivia heeft veel kleding van H&M, maar ook wat leuke merkkleding. Ja echt, voor haar zwicht ik sneller voor merkkleding dan voor mezelf, ondanks dat ik de prijzen van merkkleding idioot hoog vind. Ik bedoel: we hebben het over een dreumesmeisje, dat het liefst op de grond speelt en nogal eens knoeit met eten of drinken.

En dochterlief heeft geluk, want van Bofashion mocht ik iets leuks voor haar uitkiezen. Bofashion verkoopt kinderkleding van allerlei A-merken, zoals Vingino, Cars en Supertrash. Ik zwichtte voor een shirtje met glitteropdruk van Cars en een jurkje van Tumble ’n Dry kinderkleding. Beiden zijn afkomstig uit de zomercollectie van 2014 en zijn helemaal onze smaak. Lief, maar toch stoer!

Lees ook:  Schoenenzoektocht

Mijnlevenalsmama | Zomerjurkje

Mijnlevenalsmama | Glittershirtje

Jurkjes nu ze (bijna) loopt

Nu Olivia bijna loopt (lees: nog niet los, maar ze staat wel de hele dag en loopt overal langs) staan jurkjes haar echt leuk. Als kleine baby heeft ze misschien 3x een jurkje gedragen, maar ik vond het geen succes. Het valt niet zoals het model bedoelt is en het kruipt omhoog. Toen dochterlief ging tijgeren werden jurkjes helemaal een drama. Zelf gaan zitten was in een (heel leuk) spijkerjurkje bijna onmogelijk bijvoorbeeld. Nee, van jurkjes voor mijn kleine meisje was ik geen fan, maar nu ze groter is des te meer.

Ik zie het al helemaal voor me: Olivia in bovenstaand jurkje, met leuke witte sandaaltjes erbij of teenslippers met zo’n bandje aan de achterkant. Zittend in het gras, spelend in de zandbak of lopend tussen ons in. Haar haartjes in een staartje, een zonnebril op. Ja, kom maar op met die zomer, wij zijn er klaar voor!

Mijnlevenalsmama | Gesponsorde blogpost

14 Antwoorden

 1. Healthy Mommy

  Indian Rose! Ha, geniaal die droeg ik ook altijd.. Ben overgestapt naar MET jeans. Wat een leuke shirtjes hierboven! Ik kan me helemaal vinden in je jurkjes verhaal.. We hebben ze wel cadeau gehad voor de babytijd.. Tja… Ik wacht ook liever tot ze loopt!

  • Gwen

   Precies! Dan staat het echt veel leuker. En buiten dat: een kleine baby slaap echt vaak, ik vond leggings en joggingsbroekjes gewoon het fijnst voor haar, ipv dikke lagen rok onder d’r billen 😉

 2. Manon

  Ik vind het jurkje dat je gekocht hebt heel erg leuk! Inderdaad heel schattig met witte sandaaltjes ^^

 3. Happy Lioness

  Beide erg gaaf. Tumble n dry is een erg leuk merk dat ook nog eens mooi blijft. In de uitverkoop sla ik dan ook meestal mijn slag 🙂

 4. Arcadia

  Ik verheug mij ook op de zomer en dat Ronja lekker in jurkjes kan gaan rondlopen, ik heb alle jurkjes ook weggedaan vanaf dat ze tijgerde en nu ze gaat lopen komen ze weer terug.

 5. Whitney

  Leuke items! Ken deze webshop nog niet. Ben ondertussen ook weer helemaal up to date met je posts 🙂

  • Gwen

   Uhmm… ik hoop Olivia wel zindelijk te krijgen deze zomer 😉 Dus excl. pamperkontje dan.

   • Roos' Blog

    Deze zomer al zindelijk, ik vind t knap dat je er al aan durft te beginnen! Ik zal Ayden wel in zn blote gat rond laten lopen, maar op zindelijk durf ik echt nog niet te hopen haha, misschien volgende zomer 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.