Winnaar polaroids

geplaatst in: Samenwerkingen | 6

Begin deze week plaatste ik een kleine winactie voor een setje polaroids van Printic. Inmiddels heb ik een winnaar. De vorige keer liet ik Olivia een papiertje uit een bakje pakken. Superschattig, maar nu ik dit blogje schrijf en me realiseer dat ik na vandaag een winnaar zou kiezen, ligt ze al op bed. Joost en ik hebben het dus samen opgelost. Manlief koos een nummer en de naam achter dat nummer op mijn lijstje, is de naam van de winnaar. Simpel, maar eerlijk.

Joost koos nummer 14. Achteraf gezien had ik het kunnen weten, maar ik wist het niet. Nummer 14 is natuurlijk het alom bekende nummer van Ajax-legende Cruyf. Soms best voorspelbaar die man van mij. Net als ik trouwens, een beetje voorspelbaarheid is altijd fijn.

And the winner is …

Marijana! Gefeliciteerd en alvast veel plezier met je foto’s! Ik stuur je vandaag of morgen een actiecode via het e-mailadres dat je bij je reactie opgegeven hebt en dan kun je de app van Printic downloaden en je foto’s bestellen. Het liefst had ik iedereen die meegedaan heeft van deze leuke foto’s voorzien, maar helaas. Wel allemaal onwijs bedankt voor het meedoen. Hopelijk heb ik snel weer een leuke winactie voor jullie.

6 Responses

    • Gwen

      Ik vond je inderdaad een opvallende missende in het rijtje deelnemers. Ik dacht nog: die is mijn blog zat 😉 Gelukkig was je een dag later weer ‘terug’ 😉 Wel jammer van het niet kunnen winnen nu. Sorry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.