Bath Time #19

geplaatst in: Ontspanning | 4

Hoewel douchen nu Olivia stevig staat en loopt ook ontzettend leuk is, blijft hard spetteren in bad favoriet. Dolle pret! Vanwege haar droge huidje gaat dochterlief maximaal 4x per week in bad maar na een dag kinderdagverblijf, zoals gisteren, is het sowieso badtijd voor onze kleine boef!

Mijnlevenalsmama | Bath Time #19

4 Antwoorden

    • Gwen

      Soms gebruiken we twee weken niets en gaat dat prima en wordt het zelfs zachter en dan opeens is het zo droog dat we er toch weer vaseline bij pakken. En kokosolie, mr heb soms het idee dat dat niet eens werkt. Het lijkt bijna ad stand vd maan of wat ze eet te liggen, want waar het vorige wk rood was en zo droog dat het oogde als eczeem op haar rug, is het nu weer heel glad. We wisselen dus af met olie, vaseline en niks en sowieso doe ik max 1x per wk iets in het badje, verder alleen water 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.