Bath Time #20

geplaatst in: Ontspanning | 6

Papa heeft haar leren spetteren. En dat heeft ‘ie geweten! Heerlijk zo’n baddermoment. En uiteindelijk: ach, het is maar water. Net als een beker water die zo nu en dan wel eens uit haar handen valt (immers, met één hand vasthouden is prima, maar er met één hand uit proberen te drinken is wat moeilijker). Maar ach, het is maar water!

Mijnlevenalsmama | Bath Time #20

6 Antwoorden

 1. Miranda

  Ongestoord spetteren..heerlijk! Ik ben vaak ook niet zo moeilijk en laat dit soort dingen ook weleens toe. Doek erover en het is weer droog.

 2. MamaVanMo

  Heerlijk he om te zien hoe ze genieten van het water! Wat een mooie popje! Mo is ook dol op water, jammer genoeg hebben wij geen grote bad thuis, maar bij opa en oma kan hij wel regelmatig lekker spetteren :)

  • Gwen

   Wij hebben ook geen bad idd. Ik zit eraan te denken als Olivia groter is om een Bibabad te kopen, die schijn je heel gemakkelijk onder de douche te kunnen zetten en vullen en zijn best wel groot.

   • MamaVanMo

    Ik had er bog nooit vab gehoord, dus maar meteen eveb google geopend. Dat bibabad lijlt mij inderdaad heek erg handig! Dankje voor de tip, ik ga eens verderneuzen want misschien is dat wel een goede oplossing.

 3. Dennis

  Haha die kleintjes in bad, altijd leuk om te zien. En het spetteren.. Als ze dat eenmaal door hebben….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.