20 feitjes over mij

geplaatst in: Persoonlijk | 8

Al eerder verschenen blogjes met een aantal feiten waardoor jullie lezers mij beter leren kennen, zoals de 50 willekeurige dingen en 10 things-tag, maar toen ik vorige week op Instagram getagd werd voor een lijst met 20 feiten, besloot ik deze ook op mijn blog te publiceren. Een aantal dingen weten jullie al, maar veel dingen ook niet (denk ik). Vandaag geef ik mezelf dus weer meer bloot, lees mee!

 1. Ik ben een megahuismus en schreef hier vorig jaar al eens een blogje over.
 2. Halverwege een vakantie krijg ik dus een soort heimwee en verlang naar huis, gelukkig is manlief net zo en is 11 dagen weg onze max.
 3. Ik kan geen ramen zemen (want dan moet ik op een ladder staan *eng* en ik laat strepen achter).
 4. Joost kookt lekkerder dan ik, vooral omdat hij er geduld voor heeft en liefde in steekt en ik tegelijk nog tig dingen aan het doen ben.
 5. Ik kan niet goed tekenen, nooit gekund.
 6. Ik zou best creatiever willen zijn, maar heb echt linkerhanden en slecht inzicht.
 7. Taal vind ik top, rekenen ook, dankzij rekenmachines (niet mijn ding dus).
 8. Ik kan alleen in slaap vallen op mijn rechterzij.
 9. De vaatwasser moet ingeruimd worden volgens mijn (meest efficiënte) manier, ik doe sommige dingen dus ook opnieuw zodra ik zie dat het anders gedaan is.
 10. Ik vind zwanger zijn het een-na-geweldigste dat er is, moeder zijn is namelijk het geweldigst.
 11. Olivia lag in stuit en is dus met een geplande keizersnede geboren.
 12. Dat is me zo goed bevallen, dat ik dat het liefst weer wil en dus ook met de gynaecoloog ga bespreken tegen het einde van de zwangerschap.
 13. Het eerste huisje van Joost en mij was een 1-kamerappartement van 20m2 dat we oranje, geel en donkerrood geverfd hadden (we hebben het ruim een jaar volgehouden en dat verbaast ons nog).
 14. Onze flat erna was dus als veel meer basic ingericht en dit huis heeft als hoofdkleur wit, kleuren worden we inmiddels beiden onrustig van.
 15. Alles moet op een vaste plek staan vind ik, zelfs als het in een kastje uit zicht staat (een beetje OCD dus).
 16. Mijn carrièredrive (marketingmanager worden, een team aansturen en ‘gewoon’ 4 dagen per week werken) verdween met de geboorte van Olivia.
 17. 90% van mijn garderobe komt van de H&M.
 18. Wij hebben geen auto en dat bevalt over het algemeen prima.
 19. Ik dacht vroeger een jongensmama te zijn, maar ben echt zo blij met twee meiden straks na de bevalling.
 20. Het is geen geheim dat we denken dat een derde kindje hierna ons gezin nog completer kan maken, maar het is eerst afwachten hoe het voelt met twee kids.

8 Responses

  • Gwen

   Af en toe een weekje weeg vind ik nog wel lekker, maar meer dan 2x per jaar (in Nederland voornl.) hoeft van mij ook niet. Ik mis m’n huis dan ook zo 😉

 1. Sheena

  Veel overeenkomsten 🙂 nummer 1-3-4-5-6-8-11-16 zijn hier ook van toepassing en nummer 20 ook…. al dacht ik een meisjesmama te zijn maar kreeg ik twee jongens waar ik superblij mee ben 😉

  • Gwen

   Grappig he, dat je zo’n beeld van later kunt hebben en als het anders uitvalt – je er zo onwijs van kunt genieten, ook al had je vroeger geen meisjes (of in jouw geval jongens) verwacht.

 2. Bee

  per toeval stuit ik via google op dit artikel, hoe herkenbaar.. alsof je het over mij hebt! behalve dan punt 19, bij mij is het precies andersom!

  leuke blog heb je!

  • Gwen

   Wat leuk om te horen, dankje voor het compliment! Ik schrijf bijna elke dag een blogje, dus je bent van harte welkom om mee te blijven lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.