Bath Time #24

geplaatst in: Ontspanning | 2

Weer eens een fotootje uit de serie Bath Time. Geen gezicht of grote glimlach ditmaal, maar dochterliefs handjes. Ze kan echt lang zoet zijn met twee simpele bakjes in het bad en ik vind het zo lief: die ‘knuistjes’ van haar. En dan die kleine nageltjes, die veel te snel groeien en wekelijks geknipt moeten worden. Ben ik gek op! Niet op dat nagels knippen, dat is een noodzakelijk kwaad, maar op die lieve zachte handen van Olivia natuurlijk.

Mijnlevenalsmama | Bath Time #24

2 Antwoorden

  1. Monique

    Oh heerlijk! Ik hou ook zo van de handjes van Lise. Super schattig als ze helemaal bol zijn omdat ze iets vast heeft, haha. Volgens mij snappen alleen moeders dat. En bakjes en water is hier ook een grote succesformule!

  2. Jessica

    Neeee ik moet hier ook nodig nageltjes knippen maar mijn dochter weet zich dan te veranderen in een hellekat. Altijd blij als haar vader die strijd aangaat 🙂 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.