Quinn is geboren!

geplaatst in: Gezinsleven, Zwangerschap | 26

Hoera, vanmiddag is Quinn, onze tweede dochter en Olivia’s zusje geboren en het gaat goed met ons!

Zoals bekend, is ze geboren door middel van een geplande keizersnede. Hoewel ik wist wat me te wachten stond, was daar wel weer even de gezonde spanning vanochtend. Niets mogen eten, samen naar het ziekenhuis. Met koffer, luiertas en maxi-cosi, wetende dat die laatste over een paar dagen gevuld mee naar huis gaat. De laatste buikfoto maken, ons omkleden in OK-kledij … Afijn, gezonde spanning dus. Die nare katheter, de weg van de kraamsuite naar de OK die een eeuwigheid lijkt te duren, het zetten van de ruggenprik en gesjor aan mijn lichaam tijdens de ‘bevalling’, maar bovenal: de eerste kennismaking met Quinn, ons lieve kleine mooie meisje.

Mijnlevenalsmama | Quinn geboren
De letters boven haar bedje, net zoals Olivia heeft. Babyfoto’s op de blog volgen omdat ik nog in het ziekenhuis lig, maar via de sidebar kun je naar Instagram en daar heb ik op dit moment vast al iets gepost 😉
Gezond en dankbaar

Quinn weegt 3860 gram en is ongeveer 50 cm. Een stuk forser dan haar grote zus van 3390 gram en 52 centimeter dus. Ze lijkt op haar. En toch, ook weer niet. Het is ontzettend bijzonder om weer zo’n klein meisje in onze armen te hebben. Wat zijn we dankbaar!

Blogpauze, maar toch ook niet

Zoals ik al eerder schreef weet ik niet hoe het komende tijd op mijn blog zal zijn qua berichten. Ik heb een stuk of tien berichten ingepland staan de komende twee, drie weken (tja, ik had opeens zeeën van tijd op de dagen dat Olivia naar het kinderdagverblijf was en liep over van inspiratie) en zal vast en zeker ook nieuwe berichten schrijven. Over onze kraamweek bijvoorbeeld of over of de eerste tijd met Quinn wel of niet op die met Olivia lijkt. En mijn bevallingsverhaal, ook dat wil ik graag delen. Ik weet alleen nog niet wanneer.

Lees ook:  Tag: After pregnancy
Eerst genieten en wennen met z’n vieren

We gaan nu eerst lekker genieten van en wennen aan elkaar en Quinn en ik moeten, vanwege mijn operatie, sowieso 2 of 3 dagen in het ziekenhuis blijven. Het is raar om hier te zijn zonder Joost en Olivia, maar vooraf hebben we besloten dat we het belangrijk vinden dat Olivia in haar eigen omgeving is, met papa. Het is allemaal al spannend genoeg, de geboorte van “Baby Klienn” (en ja, Olivia wist de naam al maanden, maar niemand vroeg het haar gelukkig).

26 Antwoorden

 1. Lieve Gwen, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Wat fijn dat ze er nu eindelijk is, en wat heeft ze een mooie naam gekregen. Ik volg je nog niet zo lang, maar toch wil ik je feliciteren. Elk geboorte en nieuw leven is bijzonder. Ik wens je een voorspoedig herstel toe & een hele fijne tijd met je gezin. X, Judith

 2. Wat ben jij snel met een artikel! Wow!! Denk goed aan jezelf meid. Van harte met jullie dochter en zusje.

 3. Ik gokte Al op vandaag!! Gefeliciteerd met jullie 2e meisje

 4. Ook via deze weg; van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje. Geniet, geniet, geniet!

 5. Nogmaals gefeliciteerd! Vind het een prachtige naam. Kijk uit naar je blogjes over jullie tweede meisje, maar eerst rustig wennen en genieten. Fijne kraamweek!

 6. Ook hier nog even een felicitatie! Zo blij voor jullie meis! Heel veel geluk met z’n viertjes en wat heeft ze een prachtige naam! Ik kan m natuurlijk niet anders dan mooi vinden 😉

 7. Ik had al zo’n vermoeden dat vandaag De dag zou zijn. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje Quinn. Geniet van ervan!

 8. Wat heerlijk meid! Gefeliciteerd met jullie dochter Quinn… super mooie naam die prachtig past bij Olivia. Geniet lekker met zijn viertjes! X

 9. Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. Geniet van deze bijzondere tijd. <3

 10. Gefeliciteerd met jullie tweede dochter! Geniet lekker van de eerste paar weken, zonder blog of met blog 😉

 11. Hoi Gwen, van harte gefeliciteerd! Geniet van je gezinnetje.

 12. gefeliciteerd! veel geluk met z’n vieren!

 13. Gefeliciteerd met de geboorte van Quinn! Lekker genieten nu en wennen samen en we lezen wel weer over je leventje als mama als je tijd hebt. Wat is ze lekker dik, echt goed, en dan zeggen dat je een ‘kleintje’ verwacht. Haha!

  • Ja bizar gewicht he! Zhuis ook verbaasd, want heb dus echt twee extta groeiechos gehad en ze volgde dr eigen curve, mr kleiner dan gemiddeld. Tot de laatste groeispurt gok ik.

 14. Gefeliciteerd! Heel veel geluk met z’n vieren!

 15. Nogmaals gefeliciteerd! Geniet van jullie meisje(S) 😀

 16. Gefeliciteerd! En wat moet zo’n geplande dag dan spannend zijn! Hopelijk is het herstel goed en mag je snel met de kleine meid naar huis!

 17. Van harte gefeliciteerd en wat een prachtige naam! Geniet van elkaar!

 18. Van harte gefeliciteerd met jullie dochter!
  Geniet van haar en jullie nieuw gezinnetje.

 19. Gefeliciteerd! En haha oh wat spannend dat Olivia het gewoon al wist!! Ik vind het een hele leuke naam weer. Ben ook al Olivia fan.

 20. Super cool. Gefeliciteerd.

  Hmmm, ben ik nou de eerste (en laatste) man die hier een post doet? So what.
  Quinn, is dat de Welsh voor Gwen? Of andersom? Grapje 😉

 21. Lieve Gwen,

  Ik vond het al stil worden rondom jou, dus ik dacht: laat ik eens op ‘Mijn leven als mama’ kijken. Het goede nieuws vloog me tegemoet, jullie dochter Quinn is geboren! Wat een mooie naam zeg, heel apart!
  Heb even gegluurd op Instagram, was al meteen op zoek naar een kiekje 🙂
  Mooi, mooi, mooi! Geniet samen en kom lekker rustig bij!

  X

 22. Gefeliciteerd met de geboorte jullie tweede dochter! Mijn dochter is vorig jaar op 2 december geboren en ook met een geplande keizersnede!

 23. Nogmaals gefeliciteerd! Mooie naam heeft baby Klienn hihi.. Liefs!

Laat een reactie achter