Moederschap is …

geplaatst in: Gezinsleven | 9
 • fantastisch;
 • soms erg vermoeiend;
 • verbazingwekkend;
 • elke dag weer avontuurlijk;
 • tijdrovend;
 • improviseren;
 • heel veel lol;
 • continu opruimen;
 • soms gewoon overleven;
 • heel veel wassen;
 • elke dag feest;
 • als het tegenzit elke nacht ook;
 • gezellig;
 • een gebrek aan vrije tijd;
 • het meest geweldige dat ik ooit mee heb gemaakt!
Mijnlevenalsmama | The three of us
The three of us <3

 

9 Responses

 1. Lifesabout

  Inderdaad is het zwaar en vermoeiend…maar bovenal vooral feest en zo leuk en fijn! En het wordt steeds leuker!

  • Gwen

   Precies! Ik vind het ook niet zo erg dat Quinn nu groter wordt omdat ik weet hoe leuk het nog wordt omdat ik dat zie bij Olivia.

 2. Sa

  Hi je schreef dat je drie avonden hebt geïnvesteerd om je dochter in haar eigen bed te laten slapen. Zou je kunnen uitleggen hoe? Mijn dochter is nu ook 8 weken en het word ook wel eens tijd..

  • Gwen

   Ik heb het in dat blogje (Een slaapritme creeren) omschreven. Ik ben naast haar bedje blijven zitten en bij elke keer huilen heb ik haar opgepakt en weer een beetje in slaap gewiegd. Uiteraard werd ze wakker als ik haar weer neerlegde, maar bleef ik ernaast zitten en tegen haar praten. Tot ze weer (hard) huilde, dan weer oppakken. Ik heb echt bijna een week lang veel boven gezeten. Drie avonden van 7 tot half 11 en de andere avonden soms een uurtje als ze weer wakker was geworden. Het ging ditmaal bij Quinn sneller dan bij Olivia 2 jaar geleden, hopelijk leert jouw dochtertje het ook snel, succes! En onthoudt: het wordt beter, ooit gaan ze snel en makkelijk slapen, doorslapen en uitslapen. Ooit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.