Papa in het zonnetje!

geplaatst in: Ontspanning, Samenwerkingen | 3

Afgelopen zondag heb ik Joost in het zonnetje gezet. Hoewel, eerlijk gezegd heb ik er zelf niets aan gedaan, maar op uitnodiging van de herenshop Only for Men bezocht ik in het kader van Vaderdag #dressmydad in hun Mensperience Store in Doesburg.

Mijnlevenalsmama | Only for Men

Only for Men is, de naam zegt het al, een One Stop-Shop voor mannen. Een geweldig concept als je het mij vraagt, want de meeste mannen houden niet zo van winkelen, maar hier kunnen ze in één middag een volledig nieuwe garderobe aanschaffen en nog heerlijke koffie drinken en zich laten knippen in de barbershop ook. Mits je voldoende budget hebt voor merken zoals Tommy Hilfiger, Diesel, Superdry, Scotch & Soda en Giorgio.

Upgrade qua schoenen

Manlief draagt naar zijn werk altijd nette broeken, overhemden én nette schoenen, dus toen ik de uitnodiging voor dit event in mijn mailbox kreeg en zag dat we (Joost, the dad) handgemaakte schoenen van Giorgio met een bijpassende riem, ter waarde van 250,- mochten uitkiezen, was ik direct enthousiast. En Joost gelukkig ook. Ik wilde het eerst geheim houden, maar goed: ik ben slecht in geheimpjes bewaren en we kunnen allebei niet zo goed tegen verrassingen.

De kindjes bleven thuis, onze lieve buren pasten op, en wij gingen shoppen. Met succes! Manlief koos een paar prachtige suède bruine schoenen met bijpassende riem uit en omdat we toen nog wat ruimte in het budget bleken te hebben, namen we ook nog een zwarte leren riem mee. Altijd goed, zwart.

Mijnlevenalsmama | Schoenen kopen

Mijnlevenalsmama | Giorgio's

Niet te druk, lekkere koffie

Ik schreef al eerder dat wij van het online shoppen zijn, vooral omdat het vaak druk is als je de stad in gaat en je in het slechtste geval zelfs bij de pashokjes in de rij staat. En dan moet je een maatje groter. Of kleiner. Terwijl je in je ondergoed staat. Niks voor ons. Echter, deze winkel straalt heel wat anders uit. Rust, goede service, behulpzame maar niet opdringerige verkopers. Echt op z’n mans. Houd ik van!

Lees ook:  Eigen kerstballen

De winkel was afgelopen zondag gewoon open en deed goede zaken, maar omdat het zo groot was, oogde het niet druk. De koffie is heerlijk, het kledingaanbod erg ruim en hoewel ze meerdere locaties door heel Nederland en een webshop hebben, is een bezoekje aan deze Mensperience Store zeker een aanrader. Wij zijn fan!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

3 Responses

  1. Jess

    Wat een verschil! Ik heb hier een man die iedere morgen in sportkleding en sportschoenen naar zijn werk moet, haha. Hij vindt een spijkerbroek zelf al heel netjes. Maar mooi hoor Joost!

    • Gwen

      Een spijkerbroek is ook netjes als je een sportbroek gewend bent 😉 Joost heeft ook echt even moeten wennen aan overhemden elke dag, maar draagt ze nu zelfs in het weekend. Blij dat hij zelf strijkt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.