Bath Time #30

geplaatst in: Ontspanning | 5

Wij hebben geen bad. Ik mis het niet, badderen is voor mij tien minuten in gloeiend heet water liggen om er vervolgens weer snel uit te springen omdat ik het te warm vind. Kouder badderen vind ik niks. Echter, als we op vakantie zijn neem ik het er van en ga ik elke avond even in bad. Zo ook twee weken geleden in Center Parcs. Mét of zonder de kindjes. En Olivia? Die genoot ook volop van een bad vol badschuim, terwijl ze druk speelde met bakjes, lege flesjes en badeendjes. Heerlijk!

Mijnlevenalsmama | Bath Time #30

5 Responses

 1. Josan

  Heerlijk he? Ik ben dus echte en bad-mens. Douchen doe ik zelden. Het is bij mij zo erg dat ik op huizenjacht altijd een bad als keiharde eis heb. Heeft een huis dat niet? Dan valt het af. Vind het superhandig om de kids tegelijkertijd in bad te stoppen. Toen ze kleiner waren gingen we ook wel eens samen.

  • Gwen

   Wij hebben dus geen douchebak, alleen een put en tegels en glazen deuren zeg maar, dus dit was het enige alternatief. Lang leven vakantiegeld haha

 2. Daniëlle

  Wij hebben net een huis gekocht, maar zonder bad..terwijl dit wel een eis was. Wij laten onze badkamer daarom volgend jaar verbouwen en heb dan ein-de-lijk een bad 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.