Hippe kinderkleding + winactie

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 15

Ik ben niet het type dat veel geld neerlegt voor exclusieve kleding voor de meisjes, maar wel wil dat ze er hip bij lopen. Niet uberhip, maar gewoon in leuke combinaties met stoere dierenprints, zwart/wit/grijs of juist pasteltinten. En ik heb een zwak voor shirtjes met een print erop. Zo heeft Olivia momenteel haar zalmroze shirtje met een konijntje met bril graag aan en heeft Quinn vandaag bijvoorbeeld een rood shirtje met ballerina met een rokje van echte tule gedragen. Toen ik een tijdje terug dus een mailtje van Franca van Handmade ’n Hip kreeg, was ik direct enthousiast.

Uniek en handgemaakt

Handmade ’n Hip is een webshop met, de naam zegt het al, hippe en handgemaakte T-shirts en knuffels. De knuffels zijn allemaal uniek, omdat ze veelal op bestelling gemaakt worden. Bijna alles is mogelijk qua kleuren of prints. Omdat ik nu eenmaal een zwak heb voor kleding, besloot ik na lang twijfelen toch voor een T-shirtje voor Quinn te kiezen. Franca bedenkt alle prints zelf en zet deze op (basic) shirtjes, zodat je een product hebt waar bijna niemand anders in rondloopt. Helaas, een aan-foto laat nog op zich wachten omdat het shirtje nog nét te groot is voor dochterlief, maar is het geen plaatje?

Mijnlevenalsmama | Handmade 'n Hip

Mijnlevenalsmama | Handmade 'n Hip

Ik vind het zo’n schattig meisje, met die blosjes op haar wangen en die lange wimpers. Past echt precies bij Quinn, die altijd een dikke glimlach op haar gezichtje heeft. En die mintgroene kleur, zo leuk!

Winactie: een walvisknuffel in hippe black & white print

Maar, niet alleen Quinn is verblijd met een kadootje van deze leuke webshop, ik mag ook één van jullie blij maken. Met een handgemaakte walvisknuffel in een (vind ik) geweldige black & white print. Helemaal ‘in’ momenteel en stiekem niet alleen leuk op de kinderkamer, maar ook in je eigen interieur. En het leukste is, je hoeft er amper iets voor te doen om hier kans op te maken!

Lees ook:  Digitaal tijdperk, toch geboortekaartje?

Mijnlevenalsmama | Walvisknuffel

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen en wat voor bestemming de walvis dan krijgt.
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m dinsdag 21 juli, op 22 juli zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

15 Antwoorden

 1. Desiree

  Wat een leukerd! Ik ben gek op zwart wit printjes momenteel! Echter zou ik de knuffel aan een vriendin geven, welke nu voor de tweede keer zwanger is, maar wat heeeeeeel erg veel moeite heeft gekost.

 2. lisanne

  Oww die is leuk! Ik heb een zoon van 9 maand oud en ik zou m als bedankje aan mn moeder geven omdat ze mij veel helpt tijdens herstel na heftige zwangerschap . Mijn moeder heeft veel zwartwit in huis, dus daar past ie mooi tussen..en ze zoekt al een tijdje een leuke knuffel voor op de logeerkamer

 3. Lisa Spanjaards

  Super leuk voor onze dochter bobbi Laurijn van 10 weken. Wij hebben in deze print haar speelkleed zou er super bij staan!!! Ze gaat nu van alles pakken ze zou hem erg leuk vinden!

 4. Danielle

  Wat een leukerd, ik wil graag meedoen! Ik ben momenteel in verwachting van mijn 2e kindje en aan gezien we niet willen weten wat het wordt de kamer heel saai zwart-grijs-wit. Naderhand gaan we natuurlijk een kleurtje op de muren verven maar voor nu zou deze knuffel erg leuk in de kamer staan als het enige beetje decoratie dat we hebben! En in november als baby #2 er is, kan die er lekker mee knuffelen

 5. Lien

  O wat leuk! Die zou ik wel willen winnen voor mijn zoontje Daan, hij is gek van alle dieren dus ook vissen horen daar zeker bij.

 6. esmee

  Ah wat een schattige knuffel! Hij zou een plekje krijgen op het bed van mijn zusje Senna. Ze houd ontzettend van dieren, en deze walvis knuffel vind ik wel heel lief! Past echt bij haar, Doe graag mee!

 7. Karin

  Wat een leuk shirtje en gave knuffel! Direct even op de webshop gekeken.
  Ik zou het erg leuk vinden om de walvis te winnen, mijn zoontje is vandaag een maand geworden en ik heb begrepen dat pasgeboren baby’s vooral contrasten goed kunnen zien. Ideaal dus de walvisknuffel!

 8. Femke

  Oehhh! Ja, die wil ik wel winnen voor onze kleine Jonathan! Zijn grote zus heeft allemaal eigen knuffels, maar aan het hoofdeinde van zijn bed mag ook hij een eigen knuffel. Eentje die mooi past in zijn kamer (lichtturkoois met natuurtinten en zwart/wit) en die zijn bed net even wat verkleint.. zo’n 11 weken oud hummeltje in een ledikant is toch een beetje uit verhouding.. duimen nu maar!

 9. Mirjam

  Heel gaaf! Ik zou hem heel graag winnen voor mijn dochtertjes (dec ’12 en okt ’14)! Ongeveer even oud als jouw meisjes. Leuk om je blog te volgen, zoveel herkenning!

 10. kim

  Wat een leuke walvis!
  Ik zou graag mee doen voor mijn kleine meisje.
  Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties maar bij deze wil ik toch wel een gokje wagen.
  Mila is heel erg geboeid Door de zwart/wit canvas beneden op de muur, dus ik denk dat ze deze walvis ook wel heel erg mooi zou vinden.

 11. Evelien

  Ik zou deze geweldige knuffel heel graag willen winnen voor mijn prachtige lieve knappe zoontje hij is nu bijna 4 maanden, en ik zou mijn vrouw daar een enorm plezier mee doen. Ze houd super veel van zwart wit! Duim duim

 12. Marieke

  Leuke winactie met een mooie knuffel! Ik wil deze mooie knuffel graag winnen voor mijn vriendin. Zij is net bevallen van een dochtertje. Haar zwangerschap verliep niet zonder problemen, spoedkeizersnede en afgelopen week weer een ziekenhuisopname. Ze zijn zaterdag eindelijk thuis gekomen en ik denk dat deze knuffel een fijn cadeautje is voor hun, zodat ze nu lekker kunnen genieten van de kleine meid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.