Tag: After Summer

geplaatst in: Ontspanning | 1

Alweer even geleden kreeg ik deze een tag van Joyce, de After Summer Tag, met 12 vragen over mijn zomer. Aangezien de meteorologische herfst alweer begonnen is, leek mij dit een goed moment om even terug te kijken op onze zomer. The Summer of ’15, lees mee!

 • Omschrijf je zomer in 3 woorden 

Blote benen, water en terrasjes.

 • Het leukste uitje tijdens de zomervakantie 

De Efteling, terwijl ik vooraf het idee had dat Olivia er nog niet zoveel aan zou hebben en het misschien een gedoe zou worden met Quinn in de draagdoek vanwege een temperatuur van tegen de dertig graden. Maar niets bleek minder waar, het was een topdag met tevreden lieve kindjes en ook een grote glimlach op onze gezichten.

 • Favoriete zomerse maaltijd

Ik zou willen zeggen salade, want als het warm is heb ik nooit veel zin in warm avondeten, maar het allerlekkerste vind ik nog altijd pasta. Ook als het warm is, alleen dan met een meer zomers sausje van bijvoorbeeld avocado.

 • Favoriete zomerse drankje 

Een Desperados biertje. Met citroen erin, heerlijk!

 • Favoriete speelgoed van je kind deze zomer 

Absoluut het opblaasbadje, van allebei.

 • Het leukste zomer liedje 

El Perdon van Enrique Iglesias en Nicky Jam, hoewel ik Christine van Christine and The Queens ook supertof vind. El Perdon brengt alleen net wat meer een zomers sfeertje met zich mee en is daarom mijn favoriet.

 • Je favoriete zomer outfit

Een maxidress, maar die had ik dit jaar niet helaas. Die trend is sowieso langs me heen gegaan, tot ik vorig jaar zwanger was. Dit jaar heb ik overal gezocht naar een exemplaar dat aan mijn wensen voldeed en nergens gevonden. Hopelijk volgend jaar wel! Ik droeg op warme dagen dus het liefst een kort joggingbroekje. Heerlijk!

Lees ook:  Een doodgewone perfecte dag
Mijnlevenalsmama | Efteling
Mijn mooie gezin in de Efteling <3

De leukste zomer outfit van je kind(eren)

Voor Olivia een jurkje, niet specifiek een, maar gewoon omdat jurkjes haar heel goed staan nu. Beter dan vorig jaar op een of andere manier. Voor Quinn is dat zo’n pakje uit een geheel, mouwloos en lekker luchtig.

 • Leukst gelezen boek van de zomer

Ik heb maar een boek gelezen dit jaar, erg hé. Dat was een van de nieuwste van Suzanne Vermeer en absoluut een aanrader!

 • Ben je op vakantie geweest? Zo ja waarheen?

We zijn een weekje naar Center Parcs geweest, waarover je hier meer kon lezen.

 • Korte broek met shirt of jurkje? 

Die korte broek dus, daarmee hoef ik niet op mijn houding te letten en kan dus lekker met de kindjes spelen.

 • Strandje of zwembad? 

Zonder twijfel zwembad, ik houd niet van zand. Vroeger, toen ik nog een puber was, was dat andersom en vond ik het zwembad vies. Strand vond ik irritant vanwege het zand , vooral als het waaide, maar het won het nog altijd van vies zwembadwater.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.