Nieuwe foto’s in huis + winactie

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 26

Herinner je je nog dat ik een blogje schreef voor Joost zijn verjaardag en dat een van zijn kadootjes met foto op zich liet wachten? We ontvingen het een dag later en zowel hij als ik zijn er onwijs blij mee! Ik mocht een foto op aluminium voor manlief laten afdrukken omdat ik al tijden onwijs benieuwd ben naar hoe dat eruit ziet én koos ook nog een foto op canvas voor op onze slaapkamer uit.

Superstrak en mét diepte

Ik bestelde mijn favoriete foto van afgelopen zomer, toen we een dagje in de Efteling waren met mijn familie. Het is een van de weinige foto’s met ons vieren (schaam) en niemand kijkt in de camera, sterker nog: we wisten niet eens dat de foto gemaakt werd. En toch is het een prachtplaatje.

De canvas is maar liefst 60 cm breed en 40 cm hoog en staat op zo’n lijstjesplankje boven ons bed. Ik bestelde de foto in zwart/wit trouwens en ben erg verrast door het resultaat. De afdruk is superstrak en levensecht, alsof je naar ons vieren staat te kijken. Echt onwijs blij mee! Lees snel verder als jij ook zo’n grote canvas in huis wilt, want ik mag er eentje weggeven!

Mijnlevenalsmama | Foto op canvas

Mijnlevenalsmama | Canvasprint

Geborsteld aluminium voor stoere uitstraling

Zoals ik al schreef, ben ik al tijden benieuwd naar hoe een fotoafdruk op aluminium eruit ziet en kon ik dat nu eindelijk testen. Ik heb trouwens heel even getwijfeld tussen een foto op aluminium of een foto op glas, maar ben blij dat ik voor de aluprint gegaan ben. Gewoon omdat ‘ie heel stoer is en het uiteindelijk ging om een kadootje voor manlief en stoer goed bij hem past.

Lees ook:  Kaarsjes en lekkere geuren

Mijnlevenalsmama | Print op aluminium

Ik koos een foto van de meiden uit de kraamweek. Het is de eerste keer dat Olivia Quinn helemaal alleen vasthield (met mijn hand onder Quinns hoofdje, maar dat zie je amper) en haar verliefd aankijkt ’s ochtends vroeg. Joost en ik kunnen dat moment allebei zo terughalen, was zo mooi. De foto op geborsteld aluminium is wederom onwijs strak gedrukt en het geborstelde effect zorgt voor een mooie weerkaatsing van de print. Ik liet hem drukken voor Joost, voor op kantoor, maar nu ‘ie eenmaal hier in huis staat hoop ik stiekem dat we hem hier in huis een plekje gaan geven. Even met manlief overleggen 🙂

Winactie: een canvas van 60×40 met foto naar keuze

En dan nu het allerleukste van dit blogje: ik mag een canvas van 60×40 met een foto naar keuze weggeven! Je kunt kiezen voor een afdruk in kleur, zwart/wit of sepia en wie weet geniet jij straks net als ik van een prachtig grote canvas met levensechte print in je huis!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen welke je dan wilt laten afdrukken.
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m 20 oktober, op 22 oktober zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

26 Antwoorden

 1. Nynke

  Wat leuk zeg, mooie foto! Ik zou gaan voor een foto in sepia met mijn nichtjes van afgelopen zomer. Ik volg je via bloglovin en FB.

 2. Yvette

  Leuk!! Ik doe graag mee! Woon nu 6 maanden in mijn eigen huisje. Maar heb nog niks aan de muur. Een leuke canvas van mijn dochter zal een leuk begin zijn!

 3. Michelle

  Super mooie foto van jullie. Ik zou kiezen voor een mooie herfst foto in het bos van onze dochter. Ik volg je via FB

 4. Ilsiee prins

  Wat leuk! Ik woon sinds 3 weekjes op mezelf en een leuke mooie grote foto zal zeker heel erg leuk zijn voor in mijn nieuwe huisje! 🙂 Welke foto ik dan zou printen? Een leuke foto van mijn lieve neefje en nichtje!
  Groetjes

 5. Karin

  Ik zou een foto van mn meisjes samen doen, bijv sochtends vroeg samen in bed, als cadeau voor mn moeder!

 6. Debbie

  Wat een toffe winactie!

  Ik zou wel een canvas willen winnen, niet voor mezelf maar voor mijn ouders. Zij passen elke woensdag op zodat ik kan gaan werken of het huis kan doen. Pas geleden hebben we een smash-the-cake fotoshoot gehad waar zij ook aan mee deden, en die foto zouden we erg graag, namens Fleur, willen geven aan opa en oma 🙂

 7. Roos

  Die foto van jullie 4en is echt heel mooi inderdaad! Mocht ik winnen, dan wil ik ook een foto van ons 4en. Wij hebben namelijk ook amper gezinsfoto’s (schaam), en daarnaast geen enkele canvas in huis. dubbele primeur dus… en nu duimen!

 8. janske

  Wat een mooie foto’s! Deze foto’s zeggen beiden meer dan 1000 woorden…zoveel liefde!
  Als ik er een zou mogen winnen dat zou ik een lieve foto van mijn dochter en haar lieve papa laten afdrukken. Die twee zijn zo leuk samen en ik weet zeker dat hij dolgelukkig zou zijn met zo’n mooie verrassing 🙂 Die krijgt vast en zeker een mooie plekje aan de muur boven zijn bureau in de woonkamer.

 9. Fleur

  O wij zijn ook zo’n drama met familiefoto’s. De eerste foto waar we alle vijf opstonden is volgens mij vorig jaar met kerst gemaakt, allemaal in ons pyjama.. Een hele mooie foto van jullie 🙂 Ik vind het wel leuk om mee te doen, onze huiskamer is grijs/wit/zwart, dus daar zou zo’n fotoafdruk op aluminium heel mooi bij staan.

 10. Anita H.

  Ik wil heel graag een foto met mijn zussen en mijn moeder. In zwart-wit. Krijgt dan een prominente plek in de woonkamer.

 11. Irena

  Wat heb je mooie foto’s gekozen! Ik zou graag kans willen maken op de afdruk. Ik zou dan kiezen voor een foto van ons gezinnetje of een eerste ontmoetingsfoto toen onze dochter geboren werd. Foto’s als gezin zijn heel schaars omdat mijn vriend sinds mei van dit jaar loopt met een ijzerstapelingsziekte en hierdoor is familie tijd heel dierbaar voor mij.

 12. Laura

  Prachtige foto’s, zeker ook die van jullie 4tjes.
  Wij zijn net in Afrika geweest en hebben heel veel fotos gemaakt, dan zou zo’n canvas natuurlijk een prachtig aandenken zijn!

 13. Joke

  Leuk! Ik zou een canvas laten maken van mijn drie kinderen: twee meisjes van 4 en 2 met hun pasgeboren broertje!

 14. Sabine

  Wat zou ik dit graag winnen als verlaat verjaardagscadeau voor m’n grote liefde. Ik ga alvast duimen

 15. Evelien merckens

  Mooie foto zeg!!! Ik zou graag een te gekke foto willen laten afdrukken op canvas van Quinten zijn 2e verjaardag dat hij de kaarsjes uitblaast ?

 16. Saskia

  Gave actie!! We wonen nu 4 weken in ons ‘grote-mensen-huis’. Onze dochter is bijna 4 maanden en ik zou het heel gaaf vinden een foto van haar alleen op canvas te hebben. Natuurlijk is je eigen kind de knapste en ik pronk graag met haar. Een mooie canvas is ideaal om te kunnen pronken, maar ook een mooie herinnering voor later, de tijd vliegt immers voorbij!

 17. Liesbeth

  Mijn leven als voor-het-eerst mama begint over een maand met een klein knulletje! Ik zou graag meedingen voor de canvas en dan in zwart wit. Ik heb een prachtige foto waarop mijn man glunderend mijn buik kust, zo liefdevol. Een fijne herinnering van een tijd voor er een nieuwe tijd start! 🙂

 18. Samantha

  Wat een prachtige foto’s!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik/wij. Net als jullie bijna geen foto’s van ons 3en in huis hebben. Bijna alle foto’s zijn van Jason haha. En we staan wel een paar x leuk met zn 3en op de foto. Dus hoe geweldig zou het zijn als we 1 op canvas kunnen laten maken. Dat is een pronkstuk hier in huis onder de foto’s. Ik heb alleen geen bloglovin maar zal je op facebook zeker liken 🙂

 19. Daniëlle

  Oh, dit zou ik heeel graag willen winnen! Wij zijn een maand geleden verhuisd en zijn van ons huis steeds meer ons thuis aan het maken. Vorige week bestelden we twee foto’s in zwart/wit van onze bruiloft, gedrukt op hout, voor boven ons bed. We vonden ze zo mooi dat we ook graag een zwart/wit foto van onze meisjes willen laten afdrukken. Die foto winnen zou natuurlijk fantastisch zijn! Ik ga dus héél hard duimen. Heb je Facebook pagina ook even geliked 🙂

 20. Marieke

  Wat een super mooie foto!!! Lijkt me super leuk een foto van ons gezin, van de newborn shoot, dit omdat je dit nooit meer over kan doen, en deze foto’s zo waardevol zijn, en als er dan 1 aan de muur hangt, word je er elke dag aan herinnert. Momentje om warm van te worden…

 21. roos

  Wat een leuke winactie! Ik heb een paar weken geleden een fotoshoot gehad samen met mijn hondje, de foto’s zijn erg mooi geworden, ik zou graag 1 van deze foto’s in me huiskamer hangen?

 22. Nadia

  Leuk! Ik zou graag een oude foto van mijn familie hebben op canvas. Ik volg je al op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.