Quinns 1e verjaardag

geplaatst in: Gezinsleven | 6

Hieperdepiep hoera, vandaag is Quinn jarig! Het is vanmiddag om 16:01 alweer een jaar geleden dat ons kleine meisje op mijn borst gelegd werd. Dat haar vingertjes zich aan de mijne vastklampten en ik haar voor altijd in mijn hart sloot. We vierden Quinns verjaardag afgelopen zondag. Klein maar fijn, met leuke kado’s, lekkere taart, een grote zus die assisteerde bij het uitpakken en een halfzieke, koortsige, snotverkouden, maar ook lachende Quinn.

Taart en koffie

Olivia’s eerste verjaardag vierden we eind van de middag, na haar dutje, maar omdat Quinn meestal maar één keer per dag slaapt, besloten we het ditmaal ’s ochtends te vieren. Tussen tien en half één serveerden we taart en koffie. En pistoletjes met pastasalade. Net als twee maanden geleden voor mijn oudste prinsesje maakten mijn schoonmoeder en ik een fondantcake samen en bakte ik weer een heerlijke carrotcake.

Mijnlevenalsmama | Verjaardag QuinnDe dag begon in onze slaapkamer. Met cadeautjes. Olivia ‘hielp’ Quinn bij het uitpakken en de kleine boef liet dat gebeuren, want ze voelde zich niet zo lekker. Koortsig sinds vrijdag, maar omdat het maar twee uurtjes was en ze niet de hele dag huilde besloten we het feestje toch door te laten gaan. Je wordt per slot van rekening maar één keer één!

Mijnlevenalsmama | Verjaardag Quinn

Mijnlevenalsmama | Verjaardag Quinn

Mijnlevenalsmama | Verjaardag Quinn

Dochterlief is onwijs verwend, zo leuk! Een racebaan, een huis van Little People, een muziekboek, houten gereedschapskistje en hamerset, boeken, Nijntje Verstoppertje en een houten treinbaan. Afgelopen zondag speelde Olivia er vooral mee, maar inmiddels is Quinn alweer redelijk opgeknapt en haar nieuwe speelgoed aan het ontdekken. Genieten!

Lees ook:  Alweer bijna 1!
Lekker samen

Vandaag, op haar echte verjaardag, doen we niets bijzonders. Ze weet niet beter dan dat ze zondag jarig was en dat geldt ook voor Olivia. Quinn is volgens haar zus al sinds zondag een dreumes en inderdaad, wat boeien die paar dagen nou. Gister blikte ik al terug op vorig jaar en vandaag denk ik er ongetwijfeld nog een paar keer aan, maar verder is het een ‘gewone’ dag. Die we toevalligerwijs wel met z’n vieren doorbrengen omdat ik een vrije dag opgenomen heb, Joost thuis werkt op woensdag en we het niet over ons hart konden verkrijgen de meiden op Quinns verjaardag naar de opvang te brengen. Onze dreumes. Op naar nog zo’n geweldig jaar!

6 Antwoorden

  1. Lieke

    Gefeliciteerd gwen met lieve Quinn! En wat leuk dat Olivia zo goed helpt 😉

    Fijne dag vandaag en hoop dat Quinn toch een leuke dag heeft ondanks dat ze ziek is!

  2. Irena

    Gefeliciteerd met jullie dreumes. Op naar een nieuw jaar vol ontdekkingen en avonturen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.