Wat ik hoop dat 2016 mij brengt

geplaatst in: Gezinsleven, Persoonlijk | 1

Bizar, vannacht vieren we alweer Oud&Nieuw! Morgen is het alweer 2016. 2015 was een prachtig jaar voor ons. Een jaar dat we begonnen met z’n viertjes. Ik nog volop in mijn verlof, de kraamtijd alweer achter ons en nét gewend als gezinnetje van vier. Het jaar is echt voorbij gevlogen.

2015 bracht ons zoveel moois

Toen ik aan dit blogje begon, las ik zo’n zelfde soort blog van begin 2015 nog eens terug. Het goede voornemen van meer lezen ben ik enorm in gefaald, mede door de intrede van Netflix hier in huis. Ik heb in heel 2015 volgens mij maar twee boeken gelezen. Zo zonde! Een van mijn doelen voor het nieuwe jaar gaat dus wederom zijn ‘meer lezen’. De andere voornemens zijn allemaal uitgekomen: we eten weer gezond, ik ben terug op gewicht, het zwemmen is de sportschool geworden en mijn verlof was een prima afkickperiode voor mijn wekelijkse nutteloze Action/Wibra/Hema/Xenos/Kruidvat aankopen.

Mijnlevenalsmama | Vakantiekiekje
Zomervakantie ’15 – alle dagen samen, heerlijk!

2015 was het jaar waarin Olivia zich ontpopte tot geweldig lieve trotse zus, wij ontdekten dat twee kindjes hebben ons prima af gaat, Quinn minstens zo leuk als haar zus bleek, we nog minder sliepen dan in het eerste jaar van Olivia (of dat hebben we verdrongen), we een heerlijke zomer hadden, Joost en ik weer tattoo’s lieten zetten én weer eens een avondje op stap gingen samen, we Center Parcs onveilig maakten met ons viertjes, zowel wij als de meisjes meermaals geveld zijn door griep, Olivia 3 werd en Quinn alweer 1, ik aan het sporten sloeg, Olivia zindelijk werd en nog veel meer. Een bewogen jaar, in positieve zin, waar ik met een grote glimlach op terug kijk. Nou ja, op die vele ziektekiemen na dan.

Lees ook:  Goede voornemens
Wat ik hoop dat 2016 ons brengt …

Eigenlijk is dat heel simpel, want wat mij betreft mag ‘de flow’ waarin we zitten doorgetrokken worden in 2016. Wij, gezondheid, ons huis, familie en vrienden, een stabiel inkomen, lekker eten en drinken, er af en toe op uit, sporten en heel veel blijdschap. Maar, er is altijd een maar, er zijn heus wel een aantal specifieke dingen te noemen waarvan ik hoop dat 2016 ons dat brengt …

  • veel zon (en weinig vorst);
  • een auto (en daar wordt aan gewerkt, dus dat komt goed);
  • een geldboom;
  • veel energie (en dus die ziektekiemen van de afgelopen maand de deur uit);
  • lange, ononderbroken nachten;
  • heel veel fijne dagen met elkaar;
  • tijd om series te kijken, te lezen en bloggen;
  • een geweldige zomer(vakantie).

Maar zoals gezegd, als de flow van 2015 doorgezet wordt ben ik al een heel gelukkig mens! En, wat zijn jouw voornemens of waar hoop jij op?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.