Vier jaar getrouwd!

geplaatst in: Relatie | 3

20-02-2012 – Rond de klok van tien uur stapten Joost en ik in de auto richting het centrum. Richting Burgerzaken. Op dat moment waren we al ruim een jaar geregistreerd partner, zou ons huis eind van die maand opgeleverd worden en leefden we tussen dozen en had ik nét 10 dagen eerder een positieve test in mijn handen waaruit bleek dat we in oktober papa en mama zouden worden van Olivia. We gingen trouwen. Samen. Met ons tweetjes. Een administratieve handeling, meer was het niet. Maar voor ons reden genoeg voor de nodige zenuwen en een dag om nooit meer te vergeten. Onze trouwdag.

Mijnlevenalsmama | Vier jaar getrouwd
Deze foto maakten we 2,5 week voor we gingen trouwen en omdat de weersvoorspelling toen veel sneeuw betrof voor de komende periode grapte ik nog dat het misschien wel bleef staan tot de trouwdag. We zullen het nooit weten, aangezien dit op een hunnebed was en we daar niet echt om de hoek wonen 😉
Mijnlevenalsmama | Vier jaar getrouwd
Wat een broekkies he, 4 jaar geleden.

Vandaag zijn we dus alweer vier jaar getrouwd. Vier mooie, soms zware, maar bovenal gelukkige jaren. Jaren met veel lol, de nodige tranen, dikke glimlachen, soms een woordenwisseling, heel veel verrijking, weinig slaap, pieken en dalen, uitdagingen en nog veel meer. Jaren waar ik trots op ben, tevreden op terug kijk. Jaren die mij mij hebben gemaakt, ons ons. Waarin we zijn gegroeid, zowel naar elkaar als als gezin. Jaren waar ik vier jaar geleden alleen nog maar van kon dromen. Jaren die bewijzen dat dromen bestaan!

Lieverd, ik houd van je. Op naar weer zo’n prachtig jaar, op naar ons houten jubileum 😉

3 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.