10x wat ik écht vies vind

geplaatst in: Persoonlijk | 5

Laatst gingen Joost en ik kaasfondue’en en terwijl ik dat pannetje onder water zette bedacht ik me dat ik dat écht onwijs vies vind, die geur, dat korstje. En er schoot me meer te binnen. Vandaag dus een lijstje met viezigheid. Benieuwd waar ik van walg? Lees dan snel verder!

 • Het korstje kaasfondue dat na het eten in het pannetje achterblijft. En dat je dat dan los moet weken, krabben, borstelen. Die geur, walgelijk!
 • Remsporen in openbare toiletten.
 • Als je met iemand in gesprek bent en degene nog slaap in zijn ooghoeken heeft zitten of er een zichtbaar klein snotje in de neusvleugel hangt, bah!
 • De geur van oud zweet, bijvoorbeeld als je koorts hebt en energie genoeg hebt om te gaan douchen. En dan jezelf dus ruikt. Of nog erger: bij andere mensen. Dat de zweetgeur in de kleding zit en je zéker weet dat dat al weken niet gewassen is.

Mijnlevenalsmama | Kaasfondue

 • Een doorgelekte babyluier. Geen verdere uitleg nodig.
 • Natte sokken. En dat ze dan zo tussen je tenen plakken. Gelukkig heb ik dit vaak, maar even geleden fietste ik door de regen naar mijn werk met als resultaat een doorgelekte jas en schoenen. Niet tof.
 • De geur van vlees dat in heel veel boter is gebraden.
 • Mensen die uit hun mond stinken. Zo’n soort oude-mannen-geur ofzo, je weet vast wel wat ik bedoel. En zo niet, lucky you!
 • Het moment dat je je realiseert dat tig mensen datgeen wat jij in je handen hebt hebben aangeraakt. Ik kan bijna over mijn net gaan van dat idee en doe nieuwe dingen vaak af met een hygiënisch doekje. Om over het ALTIJD wassen van mijn handen na een bezoek aan de supermarkt of rondje shoppen maar te zwijgen. Gevalletje (lichtelijke) smetvrees denk ik.
 • Hondenpoep tussen het profiel van je wandelwagenbanden. Of in je schoenen, maar dat gebeurt minder vaak dan die vieze wandelwagenbanden de je dan met een stokje schoon moet zien te krijgen omdat de wagen in de gang geparkeerd wordt.

5 Antwoorden

 1. Saskia

  Haha ik heb hier ook een bogje over klaarstaan maar kon alleen geen plaatje erbij vinden 🙂 Ik heb wel hele andere dingen dan jij. Oh ja en nadenken over bacteriën aan handen en deurklinken enzo word ik ook niet goed van haha.

 2. iooon

  Oh vooral de natte sokken. Walgelijk. Ik kan het echt haten als iemand (iknoemgeennamen) in de overloop gedrupt heeft na het douchen en ik daar dan nét met mijn sokken in ga staan. Aargh.

 3. Eveline

  Bedden van een huisje in een vakantiepark en terwijl je in dat bed ligt op een dun lakentje, beseffen dat op dit bed al tig (vieze, zwetende) mensen op hebben geslapen…… blehhhh

  • Gwen

   Oh bah bah bah! Hier wil ik echt niet aan denken hehe. Ik vind het in die huisjes ook altijd megavies om met mijn blote voeten rond te lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.