Lief Dagboek februari ’16

geplaatst in: Gezinsleven | 1

Ondanks dat we een dagje extra hadden deze maand, is ‘ie voorbij gevlogen. Het was een maand met heel veel qualitytime én de maand waarin we een auto kochten. Benieuwd wat wij nog meer uitspookten in februari? Kijk dan snel mee!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek februari '16

Ik begon de maand met een smoothie waar ik extra eiwitpoeder aan toevoegde. Een soort special effect drankje, omdat het fruit dat erin zat naar de bodem zakte. Desalniettemin smaakte ‘ie heerlijk! En een selfie, gewoon omdat het kan.

Die Quinn, ze klimt overal op. En dan trots lachen als ik geschokt achterom kijk en haar capriolen op Olivia’s stoel uit zie halen. Ik schreef in mijn dagboek van januari al over de mamaswap. Mijn swap-maatje was enorm blij met mijn creatie, superleuk om te lezen! Ik kreeg op mijn beurt ook een heel tof pakket, met onder andere dit versje over dochters. Smelt!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek februari '16

Daar is ‘ie, onze auto! Ik schreef hier al over de zoektocht en ik kan je vertellen: hij rijdt nog véél fijner nu hij van ons is dan dat hij reed tijdens de proefrit 🙂 Februari was ook de maand waarin de besloten Quinn niet meer in de babyschaal in de bakfiets te zetten, maar ‘los’ op het bankje. Met de gordels dicht uiteraard. Kijk haar eens glunderen!

Mijn uitzicht ’s avonds. Languit op de bank, voeten op tafel, een televisie en/of laptop aan en manlief naast me. Genieten! Dit is trouwens onze nieuwe eettafel die we scoorden nadat we een en ander op Marktplaats verkochten. Onwijs blij mee! Die foto rechtsonder maakte ik ergens half februari dinsdagochtend om negen uur. We bakten koekjes en ook de kleinste meid hielp mee. Echt heel erg leuk dat we steeds meer van die dingen kunnen doen met z’n drietjes. Geniet ik van!

Lees ook:  Lief Dagboek #33

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek februari '16

Ik deel er niet veel over op mijn blog, maar af en toe een foto moet kunnen. Hier wordt gewerkt. Zoals elke woensdag en donderdag. Och en kijk dit, de dag dat we onze auto ophaalden namen we de meisjes mee naar Ballorig. Keer op keer een feest en nu ik er gemakkelijker heen kan me ze, zal ik daar absoluut vaker te vinden zijn. Ultiem geluk die twee lachende gezichtjes!

De foto van de wijnkraan stuurde mijn buurvrouw me en nou ja, ze kent me maar wat goed zullen we maar zeggen 😉 Als dit toch eens zou kunnen jongens! Lekker!

De deur tussen onze woonkamer en hal is er eentje met glas en dient als kunstdeur. Op het kinderdagverblijf waar Olivia en Quinn heen gaan wordt wat afgeknutseld en sommige knutsels verdienen een ereplaatsje op de deur. Zoals de Valentijnsharten bijvoorbeeld.

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek februari '16

Het samen spelen van de meisjes wordt steeds serieuzer. Quinn ‘loopt’ hier bijvoorbeeld met My Little Pony’s achter Olivia aan. Geniet ik echt van. Net als van mijn nieuwe sportlegging die ik voor 6,- bij de Lidl kocht. Hij zit echt heerlijk en hoewel ik onwijs twijfelde of mijn dijen zo’n drukke print wel aan konden (of eigenlijk: of ik het aan kon ze daarin te showen), ben ik heel blij dat ik hem gekocht heb.

Het moment dat je schoonmaakster je keukenkastjes gesopt heeft en je je je flesjes in nette rijtjes aantreft. Onbetaalbaar 🙂 Net als dit kiekje, dat spontaan ontstaat als je selfies met je oudste moppie aan het maken bent en de jongste er tussen duikt. Lieverds wat ben ik toch stapelgek op jullie!

Lees ook:  Lief Dagboek mei '16

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek februari '16

Tja, als je een auto hebt kun je meer dingen kopen op je werk 😉 En kijk dit: grote zus probeert kleine zus ervan te weerhouden de spelletjeslade leeg te trekken (lukte niet trouwens, grote zus deed een paar minuten laten vrolijk mee). Terwijl ik rustig van mijn koffie geniet. Opruimen kan later wel weer.

Onze eerste paastak! Ik twijfelde en nadat ik begin vorige week in de Intratuin mezelf inhield en niks kocht, besloot ik afgelopen weekend toch Joost te overtuigen en een paastak met versiering te kopen. Sinds zaterdag staat ‘ie dus te pronken op onze tafel, ik word er écht blij van. Lente! Afgelopen weekend was trouwens heerlijk. We gingen uit lunchen, wandelend, aten pannenkoeken en rommelden in de tuinen het huis. Kortom: genieten, qualitytime! Mét ketchup. Op de tosti’s wel te verstaan. Dankjewel voor dit leuke persoonlijke kadootje Heinz. Benieuwd wat maart voor ons in petto heeft!

  1. Daisy

    Leuke fotos en mooie auto. Ik moest erg lachen om : het moment dat je schoonmaakster je keukenkastje heeft gesopt en de flesjes op een rij heeft gezet…. onbetaalbaar hahahaha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.