Peppa Pig verslaving

geplaatst in: Ontspanning | 2

We hebben hier in huis te maken met een heuse verslaving. Onder de kleine meisjes wel te verstaan. Een Peppa Pig verslaving. En die gaat ver. Zover dat het 20e woordje (gok ik) van Quinn “Peppa” is. Oeps 😉

Alle afleveringen tig keer gezien

Volgens mij was ik degene die ongeveer een jaar geleden Peppa Pig aan Olivia introduceerde. Ze vond het maar ‘mwah’. Dochterlief keek immers lange tijd naar Nijntje en vond op dat moment Kikker & Vriendjes te gek, dus ja wie zit er dan op een roze hysterisch varken te wachten?

Mijnlevenalsmama | Zusjes

Een paar maanden later werd steeds vaker voor Peppa in plaats van Kikker gekozen en moesten wij er hier in huis aan geloven. Netflix aan betekende Peppa aan. ‘Gelukkig’ kwam niet zo lang geleden het 2e seizoen van Peppa Pig op Netflix. Yes, weer wat variatie! De afleveringen zijn kort en welke aflevering Olivia ook aanklikt, we kennen hem.

Meezingen en -swingen

Zodra de meisjes ’s ochtends hun brood met mij aan het aanrecht hebben gesmeerd, opper ik de optie ‘Peppa kijken’, waarna Quinn razendsnel naar de mand onder onze salontafel kruipt en de tablet tevoorschijn haalt. “Peppa!” gilt ze enthousiast.

Mijnlevenalsmama | Peppa Pig

De begin-tune zing ik stilletjes mee, evenals het Pingponglied en andere deuntjes die terug blijven komen. Niet alleen ik hoor, ook de meisjes zingen en swingen mee en zelfs Joost moet eraan geloven. Het mag dan een hysterisch en irritant varkentje zijn, vrolijk is ze wel – die Peppa Pig.

Dit blogje is geschreven in samenwerking met Netflix. Ik schrijf eens per maand een blog die samenhangt met ‘televisie’ kijken via Netflix binnen ons gezin, aangezien dit hier echt niet meer weg te denken is.

2 Antwoorden

  1. Inge

    Haha, dat ken ik ook van ergens. Gelukkig is de echte “verslavingstijd” weer voorbij, maar als Peppa toevallig op tv komt, moeten we het niet afzetten! En ja, ook wij zingen stiekem mee 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.