Lief Dagboek maart ’16

geplaatst in: Gezinsleven | 1

Maart is voorbij gevlogen zeg! En wat was het een fijne maand, veel leuke dingen gedaan, heerlijk (buitenspeel) weer en (zoals gewoonlijk) lekker eten en drinken. Benieuwd wat wij allemaal gedaan hebben? Lees dan snel verder!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek maart '16

De maand begon met een uitstapje naar het zonnige zuiden. Ik ging op (kraam)bezoek bij Kelly en haar mooie meiden. En terwijl wij kletsten en ik knuffelde met Aimy vermaakten Lana, Olivia en Quinn zich opperbest met hun drietjes (en de poppen). En kijk nou, die koppies: lekker knuffelen op bed ’s ochtends vroeg.

We kochten een hogedrukspuit en Joost probeerde hem uit. Fijn om weer schone tegels te hebben, ik haat het altijd zo dat ze zo lelijk groen (en glad!) worden in de winter en herfst. De foto rechtsonder maakten we het tijdens een bezoekje aan Monkeytown. Nu Quinn loopt is dat nog leuker!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek maart '16

Tja, dan zijn de tegels schoon en dan ligt er opeens weer een laagje sneeuw. Bizar! Overigens smolt dat snel weg en wandelden we die ochtend een lekker stuk met z’n drietjes. Kijk nou hoe knap, die peuter van mij!

Groenten, groenten, groenten, jammie! Vooral broccoli doet het goed hier in huis, dus dat eten we elke weer wel een keertje. Bij de Action zag ik deze pot met kralen, jeugsentiment. Olivia en ik regen kettingen voor de meisjes, de pop én armbanden. Half maart ontdekten we een ‘nieuwe’ speeltuin hier in de buurt en sindsdien is deze favoriet.

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek maart '16

Rondje Intratuin met een kop lekkere koffie me slagroom en de overbuurvrouw met haar zoontje op maandagochtend is altijd een goed idee. Heerlijk! Kijk hoe tof, echte Shoesme-stappers voor mijn kleinste moppie. Ik won ze op de blog van Malou en ben er echt onwijs blij mee. Quinn draagt momenteel nog Adidas-gympjes met een zachte zool, maar zodra ze die niet meer past pak ik deze erbij.

Lees ook:  Ontspannen babyvakantie

Chocolade van Johnny Doodle, ik weet het niet. Ik heb inmiddels twee smaken geprobeerd, maar vind Tony nog altijd vele malen lekkerder. Sorry Johnny! En kijk, van sneeuw naar buitenspeelweer, hoe fijn is dat?! De meiden spelen heerlijk in de tuin terwijl ik binnen van hen geniet met een kop koffie, goed geregeld.

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek maart '16

Deze foto maakte ik toen Joost ziek op bed lag en ik mezelf verwende met een groot glas wijn. Door de weeks. Moet kunnen op zijn tijd toch 😉 Mijn moeder kocht een knutselsetje om een vogelhuisje te maken met allerlei tierelantijntjes en Olivia en ik maakten deze toen Quinn sliep. Groot succes!

Och dat kleine dreumesmeisje … ze wordt zo groot! Ik ben zo’n trotse mama! Olivia’s favoriete kinderdagverblijf juf moest helaas afscheid nemen, dus ik stelde samen met dochterlief een leuk pakketje samen bij Hema. Gelukkig heeft Olivia het laatste halfjaar op het kinderdagverblijf haar andere toffe juffen én een leuke nieuwe nog, maar deze gaan we toch ook wel heel erg missen!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek maart '16Vorig weekend aten we pizza en kijk dat ondeugende koppie: Quinn vond het heerlijk! Lekker belangrijk dat ze helemaal van top tot teen onder de tomatensaus zat. Daar hebben we een wasmachine voor! Een eettentje hier in de buurt organiseerde een paasbrunch waar de kindjes eieren konden verven en zoeken en we ondertussen lekker van het broodbuffet konden genieten. Zelfs Quinn probeerde een eitje te verven.

Toen ik ’s avonds (langer licht, jeej!) zin had in taart beloot ik een mugcake te maken. Stuk gezonden en (bijna) even lekker. Tot slot een foto van afgelopen donderdag die ik maakte tijdens een congres waar ik voor mijn werk heen ging. Was interessant!

Lees ook:  Lief Dagboek #1

Komende maand staat er een weekendje weg op het programma, een verjaardag van Joost zijn oma, een etentje, speeldate met Roos en haar kindjes en meer leuke dingen. Ik heb er zin in!

  1. Nicole

    Wat een gezellige maand. Inderdaad wel heel gek die sneeuw opeens tussendoor. Hier heeft het helemaal niet gesneeuwd. Ja 1x maar was natte sneeuw en zodra het de grond raakte meteen weg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.