Moederdag – help wat moet ik kopen?!

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 1

Over twee weken is het alweer Moederdag. Dat weet ik omdat ik eergisteravond een ingepakt kadootje met daarop “Voor mijn lieve mama” uit de kinderdagverblijftas van één van de meiden viste. Oh ja, Moederdag! Dat kadootje ligt inmiddels in de kast te wachten op zondag 8 mei, maar help, wat moet ik in godsnaam voor mijn (schoon)moeder kopen? Wat is leuk voor iemand die eigenlijk alles al heeft? Waar maak je je moeder blijer mee dan met een dikke knuffel? Niets natuurlijk!

Geurtjes en smeersels?

Het is eigenlijk een beetje afgezaagd, maar blijft zo lekker om te krijgen en leuk om te geven. Als degene jou goed genoeg kent en het juiste geurtje voor je uitgezocht heeft natuurlijk 😉 Ik weet waar mijn moeder van houdt en mijn man weet welke lijn van Rituals zijn moeder graag heeft, dus dit is een goede kanshebber. Leuk mandje en een kaarshoudertje bij de Action kopen, alles bij elkaar in het mandje etaleren, cellofaan eromheen, strikje en klaar. Supersimpel en superleuk!

Foto’s van de meiden?

Een andere optie waarvan ik ook zeker weet dat moeders blij worden zijn foto’s. Ik vind het zelf immers ook heerlijk om langs foto’s van mijn kindjes te scrollen of de eerstejaarsboeken van de meiden te bekijken. Dat fijne gevoel dat je erbij krijgt verdwijnt toch niet met de jaren? Mijn moeder vind het vast net zo leuk foto’s van mij te bekijken. Maar ja, ga je dan voor een fotoalbum of canvas of iets heel anders?

Terwijl ik dit typ borrelt er een onwijs leuk ideetje in me op. Iets met foto’s én het hele gezin. Iets waarvan ik wéét dat zowel mijn eigen moeder als schoonmoeder het zichzelf niet kado zou doen. Wat het is houd ik nog even geheim natuurlijk, het is immers nog geen Moederdag en ze lezen mee 🙂

Lees ook:  Lief Dagboek februari '16

Mijnlevenalsmama | Rozen

Gewoon bloemen of chocola!

Last but not least: bloemen of chocolade. Lekker standaard, maar oh zo mooi of lekker. Als mijn meiden met bloemen of chocolade aan zouden komen, zou dat gegarandeerd een glimlach op mijn gezicht toveren. Maar weet je, de kinderdagverblijfknutsels doen dat ook. Foto’s ook en gewoon een knuffel al helemaal!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

  1. Daniëlle

    Ik hoef niet perse cadeautjes met Moederdag eigenlijk. Mijn oudste heeft ook iets gemaakt op de peuterspeelzaal, voor het eerst! Ik ben zo benieuwd, zo’n schattig idee dat ze iets heeft gemaakt voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.