Lief Dagboek april ’16

geplaatst in: Gezinsleven | 0

April is alweer voorbij. Het weer was nog niet top, maar het wordt (is) beter deze week. Ben ik aan toe! Zon, zonder jas naar buiten, de buitendeur open zodat de kindjes ongestoord in en uit kunnen lopen, lijkt me top. Maar eerst een terugblik op onze maand april. Kijk je gezellig mee?

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek april '16

De I-pad generatie (ofzoiets, dit is Samsung maar dat terzijde). Ik kom beneden met een wasmand vol te vouwen was en tref Olivia zo aan midden in de kamer. “Mama ik kijk even naar het kleine prinsesje hoor.” Uhm oké. Kijk nou hoe lief, de meiden knuffelen elkaar terwijl ze bij oma op schoot zitten. Die twee, Olivia en Quinn dus, zijn zooo gek op elkaar – geniet ik echt van!

Daaronder zie je #QuinnKenji, ofwel: mijn kleine meisje en het kleine mannetje van Roos. Ze schelen slechts één dag, maar zijn zo anders. Leuk om te zien. Rechtsonderin zie je ons dagelijks uitzicht. Quinn is dol op eten. Het liefst met haar handen en tja, dan is dit en een volle buik het resultaat 🙂

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek april '16

Het zonnetje, jeej! Ik schoot deze foto’s de dagen na ons weekendje Katwijk. De meiden genoten van de zandbak, ik besloot weer in het regime te gaan qua eten na een weekend ‘losgaan’. En bij zon horen min mintgroene All Stars, fijn om die weer te kunnen dragen! Dit plaatje schoot ik in de gang bij mijn werk, fijne spiegel voor een outfitfoto is dat.

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek april '16

Quinn in Joost z’n overhemd, het lijkt een hele spontane foto maar is in scene gezet omdat we zo’n zelfde soort foto van Olivia hebben. Rond dezelfde leeftijd. Leuk voor later ofzo. Quinn blijk al net zo dol op stickers plakken als haar zus, dus dit ‘geknutsel’ doen we tegenwoordig vaak.

Lees ook:  Lief Dagboek #30

Die van die wijn stuurde mijn buurvrouw me. Er zijn mensen die me té goed kennen hihi, dit zou namelijk echt werken bij mij 🙂 En tot slot een slapende dreumes – benieuwd hoe de nachten nu gaan? Hier kun je er alles over lezen.

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek april '16

Dat gezonde eetregime levert plaatjes zoals op de eerste foto op. Omelet met meer eiwitten dan dooiers en geen knackebrood of boterhammen erbij. Vult prima en is erg lekker als je het mij vraagt. De tweede foto heeft geen toelichting nodig geloof ik 😉

Nog meer zon! En winterjassen, maar dat mag de pret niet drukken. Vorige week nam ik de meiden mee naar de bosspeeltuin hier in het park en genoten we van elkaar en een kopje koffie met een spa’tje toe. Zaterdagochtend begon ik het weekend met sporten, op de fiets, door de regen. Goed bezig!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek april '16

’s Avonds had ik een bruiloft van een collega en koos ik voor mijn killing pumps die ik al in geen jaren gedragen had. Het zou trouwens zomaar kunnen dat ik ietsje teveel wijn op had die avond, maar leuk was het wel.

Afgelopen maandag ging ik met de meiden en mijn overbuuf en haar zoontje naar Intratuin, plantjes kopen, dieren kijken en koffie drinken. Zijn we goed in 😉 Deze foto van een nieuw vetplantje in mijn draadmand stuurde ik naar Joost.

En tot slot, een mega-mijlpaal: QUINNS EERSTE STAARTJE! Wauw, gewoon wauw. Haar hele koppie is opeens zo groot en wijs. Ik kan hier naar blijven kijken. Oké, naar haar staartloos en die meiden samen die in het tuincentrum met Joost genieten (terwijl ik weer sport) ook. Op naar een nieuwe, hopelijk zonnige, maand!

Lees ook:  10x 'kleine' leuke dingen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.