Poppenmama 2.0

geplaatst in: Huisvlijt | 0

Herinner je dit blogje nog over de poppenmama hier in huis? Over Olivia dus. Inmiddels hebben we er twee hier hoor! Zowel poppen als poppenmama’s 😉

Eat, sleep, play, repeat

Het leven van de poppen hier in huis is heerlijk simpel. Ze worden de hele dag verzorgd, slapen voldoende, huilen nooit omdat ze continu volgestopt worden met fruithapjes en flesjes én hebben genoeg afwisseling qua vermaakt in de wipper, kinderstoel of buggy. Daarnaast gaan ze regelmatig van de glijbaan, vergezellen hun moeders in de zandbak en slapen in hun moeders bed of dat van ‘opa en oma’ (Joost en mij dus). Eat sleep, play, repeat!

Allebei zo zorgzaam

Olivia en Quinn zijn stapelgek op ‘hun’ pop. Expres tussen haakjes, want de scheidingslijn tussen de pop van Olivia en Quinn is flinterdun. De ene keer sleept Olivia met die van Quinn en de andere keer met haar eigen pop. Quinn neemt genoegen met de pop die in haar buurt ligt. Gelukkig worden alle accessoires net zo makkelijk gedeeld en bleek alleen een dubbele buggy noodzakelijk. Hier kun je zo gezellig mee achter elkaar aan lopen of samen mee ‘op vakantie’ natuurlijk.

Mijnlevenalsmama | Poppenmama's

De poppen krijgen kusjes, worden geaaid, mogen meekijken als er een filmpje gekeken wordt en worden gevoerd en gepoetst bij het leven. Quinn kopieert alles wat ze Olivia ziet doen met de pop en wist dus ook al snel hoe een romper dicht kon en dat er kusjes gegeven moesten worden. Ik geniet er onwijs van om naar mijn zorgzame poppenmama’s te kijken.

Lees ook:  DIY: tafeltje en stoeltje met plakplastic
De halve wasmand …

Het nadeel van twee van die poppenmama’s in huis? Mijn halve wasmand ligt beneden! Zo dragen de poppen niet alleen hun poppenpakjes, maar ook rompers van Quinn, rokjes van Olivia, shirtjes van beide meiden én slingeren er continu ‘gebruikte’ luiers door het huis waarvan het plakkertje op een gegeven moment niet meer werkt en die dus ‘ongebruikt’ in de prullenbak verdwijnen. Beetje zonde wel, maar ach, zolang ze er zoet mee zijn 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.