Lief Dagboek juni ’16

geplaatst in: Gezinsleven | 1

Juni, de maand van de zomer. Maar niet heus ๐Ÿ˜‰ Hoewel, we begonnen de maand zonnige, maar eindigden hem lekker Hollands in de regen. Hoe het ook zij: het was een heerlijke maand en ik heb weer een twintigtal foto’s om jullie te laten zien hoe juni eruit zag. Kijk je gezellig mee?

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek juni '16

Ik begon juni met de Clean 9, een reinigingskuur waarover je hier van alles kunt lezen en ontdekt hoe jij dezelfde kuur kunt doen. Die gel-achtige substantie die je naast mijn shaker ziet staan is de (pure) aloรซ vera, hรฉt hoofdbestanddeel van de kuur.

Het was die week heerlijk weer, dus we liepen/fietsten veel door de straat, bezochten het tuincentrum en ik kocht bovenstaande koeltas met koelelementen bij de Karwei. Handig voor dagjes uit en helemaal niet smaak vanwege de kleur ๐Ÿ™‚

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek juni '16

Joost en ik zijn helemaal niet gek van rode wijn hoor, heus niet ๐Ÿ˜‰ Na een halfjaar sparen besloot ik langs de glasbak te rijden. Wel handig dat bijna alles groene rodewijnflessen zijn, dat scheelt heen en weer lopen tussen de kleuren van de container.

Die tweede foto ontving ik tijdens het sporten, Joost en Olivia waren (met de pop) lekker aan het kleien samen, terwijl Quinn sliep en ik aan het sporten was. Tijdens die sportsessie viel de stroom in dat gedeelte van de stad uit en maakte ik mijn setjes in het donker af. Extra dimensie zullen we maar zeggen.

De fietsbrigade – word ik blij van! Net als van onze gym. Nog steeds zo, zo, zo blij met de keuze voor deze sportschool!

Lees ook:  Lief Dagboek #45

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek juni '16

En dat je dan op de terugweg van het sporten voor je allerliefste man een zak paprikachips haalt bij het tankstation en zelf niets neemt. Kan ik ๐Ÿ™‚ Evenals een uur lang met de Playmobil spelen en alle meubeltjes weer op een toffe plek zetten. Let wel: alleen dus, terwijl je dochter van wie de Playmobil is, beneden aan het spelen was ๐Ÿ˜‰

Dat staartje bij Quinn, het staat echt zo onwijs leuk en ze lijkt meteen zoveel groter. Smelt! Rechtsonder zie je mijn mealprep. Dit betekent precies wat er staat: ik maak maaltijden voor de dagen erna klaar. In dit geval een lunch met stukjes vegetarische des, sperziebonen en paprika. Prima te eten koud met wat kruiden en peper eroverheen!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek juni '16

En als je da uit die bakjes eet elke dag krimp je vanzelf ๐Ÿ˜‰ Na lang wikken en wegen heb ik besloten van mijn nieuwe lifestyle een merk te maken, er anderen mee te gaan motiveren en de ondersteunende producten zoals die Clean 9 te verkopen. Ik vertel jullie er snel meer over, maar voor nu kun je sowieso al terecht op deze Facebook-pagina.

Vorig weekend begon onze vakantie en ging ik ’s middags met Olivia bloemen plukken en naar de speeltuin. ’s Avonds besloten we spontaan uit eten te gaan en maakte ik deze foto van manlief die met de meiden naar meerkoet-kuikentjes kijkt in het park. Oh en wat denk je van Quinn en ik terwijl Joost en Olivia de hort op waren. Dit meisje is al bijna net zo fotogeniek als haar moeder (…) ๐Ÿ˜‰

Lees ook:  Toch nog een fotoshoot + het resultaat!

Mijnlevenalsmama | Lief Dagboek juni '16

Tot slot afgelopen week. Een week die de meiden inluidden met 05:25 klaarwakker zijn. Ze waren blijkbaar erg blij met het feit dat wij vakantie hadden? We aten met ons viertjes boterhammen met muisjes op de bank, onder het genot van Kikker & Vriendjes en Joost en ik met koffie uiteraard.

Daarna ging ik sporten, net als later die week en dat resulteerde in 2 foto’s. De ene in de auto op weg naar de sportschool, de andere op de fiets in de sportschool. Volgende maand lezen jullie meer over onze vakantie, want we hebben ook nog 2 weken in juli tegoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.