Lief Dagboek juli ’16

geplaatst in: Gezinsleven | 0

Juli is voorbij gevlogen! De eerste helft van de maand hadden wij nog vakantie en in de tweede helft van de maand kwakkelden we allemaal met verkoudheid. Maar er was meer! Zon, strand, gezelligheid en grote plassen bijvoorbeeld. Kijk je mee?

Mijnlevenalsmama | Dagboek juli '16

Die zon hé, die was er niet continu natuurlijk. Sterker nog: die kwam pas na onze vakantie veelvuldig tevoorschijn. Maar dat mocht de pret niet drukken, want wat denk je van lol in een gigantische plas aan het eind van onze straat? Die tweede foto was mijn ochtendhumeur-hoofd nadat de brandmelders midden in de nacht af gingen en we daarna een flinke tijd bezig zijn geweest de meisjes weer tot kalmte te brengen. Het was goddank loos alarm door een beestje in één van de melders (en ze zijn op elkaar en de elektra aangesloten hier in huis), maar even schrikken was het wel.

Ik schrok ook van deze heerlijke cakejes die Joost meenam voor de meiden toen ik nét had besloten weer strenger op mijn voeding te letten. Ik heb ze dichtgelaten en de meiden hebben ervan genoten. 1-0 voor mama! Sporten deden we trouwens ook nog in de vakantie. Bijna elke dag zelfs, heerlijk!

Mijnlevenalsmama | Dagboek juli '16

Een stukje verderop hebben we hier een mooie plas met strandje en een leuke beachtent, dus toen het zonnetje scheen stapten we op de fiets en reden die kant op. Lekker met een emmertje en waterpistolen spelen en een wijntje als toetje. Genieten! Die foto daarnaast maakte ik van Quinn en mij tijdens ons bezoek aan Oud-Valkeveen, waar je eerder deze week alles over kon lezen. Echt zo’n leuk park!

Mijn meiden en de tablet met Netflix erop tijdens het eten, onafscheidelijk. Sowieso zijn de meiden onafscheidelijk en supergek op elkaar. Heel bijzonder om mee te mogen maken. Kijk nou hoe lief ze hier bij mijn voeten naar de eendjes zaten te kijken. Smelt.

Lees ook:  Lief Dagboek #44

Mijnlevenalsmama | Dagboek juli '16

Dat onafscheidelijk dus 😉 Als ik me goed herinner had Quinn hier net haar teentje tegen de tafel gestoten en stoof Olivia er meteen op af om achter haar de gaan zitten, knuffelen en een slokje water te geven. Zo zo zo lief!

Sinds ik de Clean 9 deed drink ik nog steeds elke dag aloë vera gel en ik voel me hier zo onwijs prettig bij. Mijn haar en huid is mooier, mijn energielevel geweldig en ik geloof absoluut dat het bijdraagt aan mijn goede nachtrust en de vetverbranding die nog steeds gestaag door gaat.

Weer een gym-selfie. Ik ben nog elke dag blij dat ik voor deze sportschool gekozen heb. Het is er nooit megadruk, de sfeer is relaxt, de mensen zijn vriendelijk en ik krijg voldoende hulp bij mijn trainingsschema als ik daarom vraag. Check dat, boodschappen doen 2.0 😉

Mijnlevenalsmama | Dagboek juli '16

En van sporten krijg je spierballen. En honger. We gingen in de vakantie een keer pannenkoeken eten mijn schoonmoeder en ik koos heel bewust voor een salade. Hij was heerlijk en ik was onwijs trots op mezelf dat ik de pannenkoeken links liet liggen. Als je je vooraf voorneemt iets niet te nemen is het best gemakkelijk om ook niet te doen heb ik ontdekt.

Die Clean 9 en alle andere producten (bijvoorbeeld die aloë vera gel) is van Forever Living Products en ik ben vorige maand gestart als Forever Business Owner. Ik ga hier nog een apart blogje aan wijden, maar deel rechtsonder alvast een foto van de Succesdag waar ik half juli was. Een onwijs inspirerende dag, Forever is zo’n mooi bedrijf om mee te werken!

Lees ook:  Lief Dagboek #20

Mijnlevenalsmama | Dagboek juli '16

Jummie, een likje taart 🙂 De meiden en ik gingen naar een verjaardag van de dochter van een vriendinnetje van me en buiten dat ze de boel onder kruimelden speelden ze ook heerlijk. Geniet ik van, dat te zien. Net als van de plantjes die gesproeid worden door mijn 3 grote liefdes!

Eén van de laatste zonnige dagen van afgelopen week maakte ik deze selfie van Quinn en mij. Ze lag in een deuk om zichzelf en mij. Moppie! Ik sluit af met een foto van mijn tussendoortje. Ik ben twee weken geleden begonnen met een nieuw voedingsschema. Ik wil namelijk nog steeds een paar procent dalen in mijn vetpercentage zodat ik daarna meer aan spiermassa kan gaan werken en mijn lichaam reageerde niet meer op het oude schema. Ik eet nu iets meer vetten en weer koolhydraten bij mijn avondmaaltijd. Helemaal goed die vetten want ik ben dol op pindakaas 🙂

Dat was hem, ik ben benieuwd wat augustus ons brengt. Hoe was jouw zomermaand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.