Fijne vakantie gehad?

geplaatst in: Ontspanning | 0

Goeiemorgen lieve lezers! Hoe was jullie vakantie? Of wie weet heb je hem nog in het verschiet (dan ben ik stiekem een beetje jaloers hihi). Onze vakantie was heerlijk! Ondanks dat we thuis bleven hebben we leuke dingen gedaan (Nijntjemuseum, Oud-Valkeveen bijvoorbeeld) en was het fijn om niets te ‘moeten’. Manlief en ik hebben besloten dat we dat relaxte gevoel vast willen houden de komende tijd. Benieuwd of dat lukt, want je herkent het vast: we worden zo gemakkelijk opgeslokt door werk en alle andere dingen die moeten en dat is eigenlijk echt zonde 😉

Niet moet, alles mag

De vakantie heeft mij doen beseffen dat er een aantal dingen zijn die ik niet doe voor mezelf, maar omdat het moet of hoort. Op alles reageren in mijn mama-appgroepjes bijvoorbeeld. Of nadenken over het wel of niet delen van wéér een sport- of gezond eten gerelateerde foto op mijn Instagram. De oplossing was simpel: een extra Instagramaccount voor het sporten en de meldingen van die app-groepjes uitzetten. Het bracht me rust en dat gevoel wil ik vasthouden.

Mijnlevenalsmama | Bloemen
Deze bos veldbloemen plukte ik met Olivia aan het begin van onze vakantie. Prachtig he? Hij hield het ook nog best lang vol en rook heerlijk!

Ik schreef anderhalve maand geleden over mijn zomerrooster en over dat er minder blogjes online zouden komen. Heel eerlijk? Dat bevalt me goed. En hoewel het me in bezoekersaantallen heus wel wat heeft gekost om minder te bloggen, blijf ik dat voorlopig doen. Ik vind het geweldig om te schrijven, om dingen met jullie te delen. Maar niets moet, alles mag en omdat ik minimaal 2 avonden in de week in de sportschool te vinden ben, Joost en ik ook tijd samen willen hebben én ik mijn eigen business ben gestart, komt het bloggen automatisch op een lager pitje. Voorlopig blijft het dus bij 3 blogjes in de week. Op maandag, woensdag en zaterdag. Ik hoop dat jullie gezellig mee blijven lezen!

Lees ook:  Bath Time #16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.