Werk, blog en business

geplaatst in: Persoonlijk, Werkende moeder | 2

Hoi ik ben Gwen. Ik werk, ik blog, ik sport, ik run een huishouden, ik ben graag en vaak thuis bij de kindjes én ik ben recent mijn eigen business gestart. En over dat laatste vertel ik jullie vandaag wat meer, mede omdat ik op zoek ben naar andere enthousiastelingen. Lees je gezellig mee?

Werkende thuismama

Jullie kennen mij vooral als thuismama, denk ik. Ik werk ook, maar omdat ik dat ‘maar’ parttime doe en de privacy van mijn werkgever graag bewaar, schrijf ik daar niet zo vaak over. Heb ik in het verleden wel gedaan trouwens, want na de geboorte van Olivia werkte ik ‘gewoon’ vier dagen en heb ik mijn twijfels hierover meermaals gedeeld.

Mijnlevenalsmama | Forever Living Products

Het is fijn om twee dagen per week de boel thuis de boel te kunnen laten en mijn creatieve brein aan het werk te zetten op kantoor. Maar het blijft een beetje dubbel, want het aller- allerliefst zou ik altijd thuis zijn voor de meiden. En dan tegelijkertijd mijn creatieve brein uitdagen als ze lekker spelen, slapen of (straks althans) op school zitten 😉

Eigen tijd, eigen plaats, eigen baas

Begrijp me niet verkeerd, ik werk met veel plezier voor mijn baas, maar het allerliefst zou ik voor mezelf werken. Eigen baas zijn. Mijn eigen tijd indelen, mijn eigen business draaien volledig verantwoordelijk zijn voor mijn eigen verdiensten. Als zzp’er werken is mijn ogen dé perfecte manier om werk en gezin te combineren.

Ruim twee maanden geleden deed ik de Clean 9 en eerlijk? Daar heb ik heel wat nachtjes over moeten slapen. Niet zozeer omdat ik de kuur graag wilde doen en twijfelde over de kosten, maar omdat in mijn hoofd al maanden het idee speelde om meer te willen dan alleen de C9. Ik wilde aan de slag met Forever Living Products. Mijn eigen business starten! ‘Gewoon’ naast mijn werk, naast mijn blog. En zo geschiedde. Ik realiseer een eigen, extra, inkomen, waar en wanneer ik wil en met wie ik wil. En ik kan je vertellen: dat is heerlijk!

Lees ook:  Lieve Quinn #4
Plannen, durven, doen

Zoals ik in dit blogje al aangaf, heb ik mijn blog tijdelijk op een lager pitje gezet. Met heel veel tegenzin, maar er zit nu eenmaal maar 24 uur in een dag en sporten, ons gezin, werken, nog meer werken, het huishouden en bloggen gaan niet allemaal samen. Bloggen blijf ik doen. Zonder twijfel. Maar mijn eigen bedrijfje wil ik ook en mijn baan vraagt ook de nodige commitment – soms zelfs op de dagen dat ik niet op kantoor ben. Het is een kwestie van goed plannen, dingen durven (goodbye comfortzone) en het gewoon doen!

Mijnlevenalsmama | Aloe vera
Die aloë vera is niet meer bij mijn ontbijt weg te denken 🙂

Forever Living Products heeft een breed assortiment en hoewel mijn focus vooral ligt op de Clean 9 en gerelateerde producten rondom gewichtsbeheersing, omdat ik hier ervaring mee heb, ben ik wel allerlei andere producten aan het uit proberen. Wat de boer niet kent eet verkoopt ‘ie niet toch? Dat fitte gevoel dat ik het overgehouden aan de C9, die motivatie om door te zetten qua vetvermindering en spieropbouw, de goede nachtrust die ik ervaar sinds ik de aloë vera drink – dát gevoel gun ik anderen ook en dat is precies de reden waarom ik voor Forever heb gekozen. Ik kan me voor de volle 100% inzetten omdat ik erin geloof. Omdat ik erachter sta. Ik run mijn eigen business, hoe vet is dat?!

 

2 Responses

    • Gwen

      Vind ik echt zo zo zo lief van je Nicole! Andersom net zo hoor – kijk eens hoe jij uit je dal klimt. Diep respect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.