Met een berg geld zou ik …

geplaatst in: Huisvlijt | 1

Fantaseren over een berg geld op onze rekening of een geldboompje in de achtertuin doen we volgens mij allemaal. Ook ik roep wel eens klagend dat het geld niet op mijn rug groeit als Olivia verkondigd dat ze dit of dat wil hebben. Of ik verzucht tegen Joost dat ik een geldboom wil of zus of zo zou doen als we de loterij winnen. Met berg geld zou ik namelijk …

  • Een dakkapel laten plaatsen. Meer licht, meer ruimte, extra kamer op zolder – ja ik zie het helemaal voor me!
  • Nog meer sportbroeken van het merk Stronger kopen. Dit is een Zweeds merk en ik kocht onlangs mijn eerste broek hiervan: wauw! Alsof je naakt bent (en dat is een groot voordeel tijdens het fitnessen, dat gevoel). Het liefst draag ik hem elke dag de hele dag 😉
  • Het huis rondom laten verven. Zowel de binnen- als de buitenkant. Buitenom is na 5 jaar hier wonen gewoon weer ‘nodig’ en binnenin zou ik vooral de trap wel weer fris wit willen hebben en als we dan toch bezig zijn mogen de kozijnen ook wel.
  • Een gezinsabonnement op de Efteling nemen. Gewoon omdat het kan.
  • Nieuwe tuintegels kopen. Die van ons zijn prima hoor, maar het zijn simpele stoeptegels die vanuit de bouw geleverd zijn en als we dan toch geld hebben wil ik liever iets gladdere tegels. Een tintje donkerder ook. Staat chique 😉
  • Onze trappen dicht laten maken. We hebben nu open treden, heel fijn voor het daglicht, minder fijn met stof en kattenharen.
  • Een nieuwe auto kopen. Of twee, afhankelijk van de hoeveel geld die de boom produceert of we hebben gewonnen in de loterij 🙂
  • Mijn studieschuld aflossen. Het heeft me een hoop goeds gebracht, maar blijft toch een soort blok aan het been: die maandelijkse aflossing.

Vertel eens, wat zou jij doen met een miljoen (of iets minder)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.