Weer zwanger!

geplaatst in: Zwangerschap | 7

Ja, je leest het goed! Ons wekenlange geheimpje mag de wijde wereld is. Vandaag ben ik precies 12 weken in verwachting van ons derde kindje 🙂 Zo onwijs fijn om dit nog een keer mee te mogen maken!

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsaankondiging
Altijd een reden om te proosten, alleen voor mij nu even niet met wijn 😉

Ik ben uitgerekend in de eerste week van juni, leuk om een keer een zomerbaby te hebben na een herfst- en winterkindje. Minder leuk om dan tegen het eind van de zwangerschap waarschijnlijk meer last te hebben van de hitte – maar daar ga ik me in een later stadium pas druk om maken 😉 Inmiddels begint de zwangerschap echt te leven hier in huis. De eerste weken waren ENORM onzeker, omdat ik meerdere (vroege) miskramen gehad heb en het vertrouwen in de zwangerschap dus echt moest groeien. Gelukkig hebben we een hele fijne verloskundigenpraktijk hier en vonden de dames het helemaal niet erg dat ik bijna elke week belde of ik nog een keer mocht spieken. In plaats van de vele zwangerschapstesten die ik nodig had om te geloven dat Quinn in mij groeide heb ik nu dus al een berg echofoto’s in het plakboek zitten. Helemaal niet erg natuurlijk!

Hoe en wat qua kwaaltjes, het sporten en gezond eten combineren met hormonen, mijn groeiende buik en de blogplanning de komende tijd (ga ik wel of geen zwangerschapsupdates schrijven?) schrijf ik later over. Voor nu laat ik het bij dit korte berichtje met een passende (want dat ik dol op rode wijn ben weten jullie inmiddels wel) Pinterest-inspired aankondigingsfoto en ga ik lekker genieten van het feit dat ik die groeiende buik niet meer hoef te verstoppen, zowel in real life als op mijn foto’s op social media 😉 Fijn weekend!

Lees ook:  Waarom pas verlof met 36 ipv 34 weken?

7 Responses

  1. Fem

    Super! Gefeliciteerd! En in “je leven als mama” horen toch zeker ook zwangerschapsupdates? Geniet van dit wondertje! Zo bijzonder dat er weer een kindje komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.