Blogplanning | Update

geplaatst in: Huisvlijt | 0

Afgelopen zaterdag hebben jullie kunnen lezen dat ik zwanger ben van ons 3e kindje. Zo fijn om nu niet meer om dit onderwerp heen te hoeven ‘lullen’ online. Zo kostten de fitness-updates me wat meer moeite de laatste weken, borrelden er zwangerschapsgerelateerde onderwerpen naar boven waar ik nog niet over kon schrijven én wist ik überhaupt niet zo goed wat ik wilde qua zwangerschap en andere dingen op mijn blog. Maar ik ben eruit, dus praat jullie graag bij over mijn blogplanning de komende tijd!

Drie keer in de week

Zwangeren, sporten, ons gezin, werk – het is al druk zat zonder blog erbij 😉 Maar geen zorgen, ik blijf bloggen. Jullie kunnen de komende tijd ‘gewoon’ 3 blogs in de week verwachten – net zoals de afgelopen tijd. Op maandag en zaterdag een blog over net waarin ik zin heb om te schrijven en op woensdag de ene week een fitjourney-blog, de andere week een zwangerschapsblog.

Mijnlevenalsmama | Zwanger van 3e
Een foto van 9,5 wk zwangerschap – zelfs fitte buiken groeien dus als kool zo’n 3e keer 😉

Ik wil een overkill aan zwangerschapsgerelateerde blogjes voorkomen en heb mijn zwangerschap van Quinn al uitgebreid behandeld, wie weet ben ik dit keer wel snel uitgetypt als het om mijn zwangerschap gaat 😉 Daarnaast ben ik van 4 a 5 keer sporten in de week naar 3x per week gegaan én verandert mijn doelstelling de komende maanden niet meer, dus raken ook de fitnessverhalen op over een tijdje. Door de boel om de week te behandelen hoop ik jullie telkens weer met iets leuks te kunnen verrassen.

Wat kun je de komende tijd verwachten?

Zoals ik in het begin al schreef borrelden er allerlei zwangerschapsgerelateerde onderwerpen in mijn hoofd omhoog, maar dat betekent niet dat de blogplanning van Mijnlevenalsmama.nl één en al zwangerschap wordt. Geen zorgen 😉 De komende tijd ga ik jullie alles vertellen over de eerste onzekere weken, hoe en wanneer we het de meisjes en onze ouders verteld hebben, hoe het sporten nu gaat, of het gezonde eten nog vol te houden is, hoe ik mij überhaupt voel deze zwangerschap, wat we straks gaan doen met de slaapkamers hier in huis en wat over mijn positiegarderobe. Maar zoals gezegd: ik blijf de boel afwisselen. Met een Sinterklaasverslag, Quinns verjaardagsvoorbereiding, onze Kerstdagen en wat ik wel en niet leuk vind aan de winter bijvoorbeeld. Stay tuned!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.