Jurkjesmeiden

geplaatst in: Gezinsleven, Samenwerkingen | 1

Met twee meisjes in huis ontkom je niet aan jurkjes en rokjes en hoewel de meiden nog altijd meer leggings en broeken met shirts in hun kast hebben liggen, zijn ze dol op jurkjes. En ik ook. Voor hen dan 😉

Allebei een jurkje

Kort geleden kreeg ik een mailtje van de webshop Kixx Online. Of ik shoptegoed wilde. Maar natuurlijk! Bij Kixx verkopen ze onder andere meisjeskleding en denk je aan meisjeskleding, dan denk je aan jurkjes. Ik wel althans. Ik besloot voor zowel Olivia als Quinn een jurkje te zoeken, eentje die ik normaliter niet zou kopen. Simpelweg omdat ik liever 10 jurkjes van 10 euro bij de H&M haal, dan anderhalf merkjurkje voor datzelfde geld. Des te leuker om een keer wél uit te pakken met A-merken.

Mijnlevenalsmama | Jurkjes

Mijnlevenalsmama | Jurkjes

Mijnlevenalsmama | Jurkjes

Mijnlevenalsmama | Jurkjes

Het jurkje van Olivia is van Noppies en reversible. Superleuk, want de ene kant is stoer terwijl de andere kant lieflijker is. Op de foto zie je de stoere versie: een zwart/grijs streepje. De ‘binnenkant’ is grijs met witte stippeltjes (langs het boord zie je een glimp van deze stof). Beiden staan haar onwijs goed. Sowieso doet de kleur grijs het goed bij dochterlief. Panty of legging eronder, haar stoere bruine laarsjes en losse haren of een rommelige knot. Om op te eten 😉

Net als Quinn in haar nieuwe jurkje van Chat Merchant. Een ietwat hysterische fotoprint met een kleur blauw die haar geweldig staat, in combinatie met lieflijk oudroze. Helemaal leuk. Dochterlief draagt momenteel een combinatie van 92 en 98, dit jurkje bestelde ik in maat 98 omdat mijn ervaring is dat jurken al snel te kort lijken door het luierkontje eronder. Dit jurkje had echter prima gepast in maat 92, dus blijft nog even in de kast liggen tot ze hem echt past. Ik vind de jurkjes van beiden echt geweldig! De ene is helemaal ‘Quinn’ en de ander typisch ‘Olivia’.

Lees ook:  Gevoelige kinderhuidjes + mini-winactie

Mijnlevenalsmama | Jurkjes

Mooi rood is niet lelijk

Het overige shoptegoed besteedde ik aan een knalrode trui voor Olivia. Ze heeft momenteel maar 1 trui in haar kast hangen, dus daar kan best wat bij. Toen ik deze rode van … zag was ik opslag verliefd. Stoer, maar meisjesachtig. De trui past precies bij onze kleuter momenteel. Ondeugend, haar grenzen (weer) aan het verkennen en verleggen, een eigen willetje. Kortom: een rebel 😉 De liefste, leukste, knapste – dat dan weer wel 😉 Dankje voor deze leuke kinderkleding Kixx!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.