Goede voornemens enzo?

geplaatst in: Persoonlijk | 0

2017 is begonnen, een heel nieuw jaar, een blanco pagina, bij uitstek hét moment voor goede voornemens. Twee jaar lang deelde ik mijn goede voornemens hier en keek er het jaar daarop op terug (lees 2014 en 2015 hier). Vorig jaar gooide ik het over een andere boeg. Weg met de goede voornemens. Wel zette ik op papier wat ik hoopte dat 2016 ons zou brengen en dat vond ik echt heel leuk om gisteren terug te lezen, dus ga ik voor 2017 weer doen. Benieuwd waar ik op hoop? Lees dan snel verder!

Mijnlevenalsmama | Olivia 4 jaar

Een gezond 3e kindje

Momenteel ben ik bijna 20 weken zwanger. De 2e helft is alweer aangebroken en in mijn hoofd is het al bijna eind mei – hét moment dat we ons kleinste meisje in onze armen kunnen houden. Ik hoop vooral dat 2017 mij een gezonde 2e helft brengt, een goede geboorte en een gezond kindje. Blijft toch een onwijs wonder en het lijkt wel of ik met elk volgend kindje ‘banger’ ben, me meer bewust ben van wat er allemaal fout kan gaan. Een gezond derde kindje in onze armen dus, mijn grootste wens voor komend jaar.

Wat ik hoop dat 2017 ons brengt …

Afgelopen jaar was niet ons beste jaar. Een miskraam, de vervlogen hoop op nog een gezonde zwangerschap, Olivia’s ziekenhuisopname in verband met longonsteking, veel drukte op het werk en de afgelopen 3 maanden af- en aan buikgriep en verkoudheid. Hoewel we uiteindelijk natuurlijk niet echt mogen klagen, want ik ben hartstikke zwanger, we zijn met z’n vieren en griepjes zijn niet levensbedreigend. Maar toch, deze flow zou ik graag doorbreken 😉 Een aantal specifieke dingen waarvan ik hoop dat 2017 ons dit brengt zijn …

  • de geboorte van onze 3e dochter
  • een grotere auto (met 3 kinderen toch handiger qua laadruimte denken we)
  • een geldboom (terugkerend fenomeen, want hij is er nog steeds niet)
  • minder stress en drukte op het werk
  • een geweldige zomervakantie met ons vijven
  • een warme zomer (we blijven in Nederland, dus kunnen wel een zonnetje gebruiken)
  • iets meer vrije tijd om samen series te kijken of uit lunchen te gaan
  • een eerste logeerpartij voor de twee oudsten (iets met niet kunnen loslaten)
Lees ook:  Ondeugend koppie

En, wat zijn jouw goede voornemens – waar hoop jij op in 2017? Ik ben heel benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.