Ieder z’n eigen naamlabel + winactie

geplaatst in: Huishouden, Samenwerkingen | 12

Toen ik nog maar net blogde, ontving ik naamlabels voor Olivia. Die gebruiken we nog steeds. Sterker nog: ik heb Quinns jas voor het kinderdagverblijf voorzien van de labels van haar zus, omdat ik steeds eigen vergat te bestellen en nou ja: gelabeld is gelabeld – de juffen daar weten dat Olivia Quinns grote zus is. Maar daar is verandering in gekomen. We ontvingen namelijk nieuwe labels, en zelfs de baby is al voorzien van haar eigen naamlabels. Wil jij ook naamlabels voor jouw kindje? Lees dan snel verder, want ik mag een setje weggeven.

Plak- en strijkstickers

Gepersonaliseerde naamlabels met niet alleen de naam van je kindje erop, maar ook een afbeelding naar keuze en keuze uit ongeveer 50 verschillende achtergronden. MyNametags heeft het! Het kostte mij (slechts) een avondje dé perfecte labels voor mijn drie meiden te ontwerpen. De combinaties zijn oneindig en ik wilde perse voor alle drie iets anders. Voor Olivia een wat stoerder label met op eigen verzoek paars, voor Quinn iets met niet te veel roze en voor de baby iets liefs en zomers, daar ze vlak voor de zomer geboren wordt. Het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf!

Mijnlevenalsmama | MyNametags

Mijnlevenalsmama | MyNametags

Je kunt kiezen uit strijk- of stickerlabels, maar omdat ik weet van een paar jaar geleden dat de stickers onwijs goed op de maatlabels van bijvoorbeeld een jas blijven plakken en ze de wasmachine (en trouwens ook de vaatwasmachine) overleven, koos ik voor alleen plaklabels. Je krijgt er maar liefst 56 en zelfs nu ik al Olivia’s overblijf en ’tienuurtjes’ bakjes van haar naam heb voorzien, haar gymschoenen eigen zijn gemaakt en de jassen beiden van een nieuw Olivia/Quinn label zijn voorzien, heb ik nog een heleboel naamlabels over. Je begrijpt trouwens vast dat ik die van de baby nog even voor mezelf houd. Het zijn niet voor niets NAAMlabels 😉

Lees ook:  Eindelijk een Yankee
Winactie: nooit meer je kindjes jas kwijt met eigen naamlabels

Naast jassen, gymschoenen en overblijfbakjes kun je hier ook heel tof kinderdagverblijfschriftjes, het boekje van het consultatiebureau en mappen waarin je bijvoorbeeld de knutsels bewaard mee pimpen. Ik mag van MyNametags een setje stickers weggeven, dus wie weet kun jij straks ook aan het labelen voor je kind(eren).

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen en welke naam er dan op moet komen te staan.
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m 28 maart, op de 29e zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

12 Antwoorden

 1. Karin

  Wat super handig! Voor zowel jill als baby boy zou di t perfect zijn dus doe graag mee!

 2. Marian B

  Erg leuk en vooral handig! Ik heb ze al voor mijn oudste, doe graag mee voor Sanne die naar de crèche gaat.

 3. Hofje.nr.12

  Leuk! Ik doe graag mee voor Mayka aangezien ze naar het kdv gaat en het daar erg handig is heb ik gemerkt!

 4. Annemieke

  Super handig deze stickers! Ik zoek ze juist voor onze dochter Hannah, dus doe graag mee met deze winactie! Duimen maar 🙂

 5. Iris

  Zo herkenbaar! Ik vergat ze ook steeds te bestellen en dat vond het KDV niet leuk. Ben inmiddels 3 H&M vesten armer, dus het wordt hoog tijd voor naamstickers. Ik doe graag mee voor Daan

 6. melissa

  Handig nu zoontje jarno deze week voor het eerst naar school gaat. Dus ik ga dan ook voor de naam Jarno 🙂

 7. Liesbeth

  Ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook!
  Graag zou ik winnen voor ons kleintje dat binnenkort geboren wordt.
  Jongen/meisje en de naam kan ik natuurlijk nog niet zeggen 😉

 8. Marta

  Wat handig die nametags vooral als mijn zoontje naar de peuterspeelzaal gaat.We doen dus graag mee

 9. Celina

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij is nu bijna 2 en gaat dan naar de peuterspeelzaal waar deze stickers me heel handig voor lijken! Ik denk ook dat ze voor van alles en nog wat te gebruiken zijn dus ben benieuwd! De naam levi mag er als we winnen op komen te staan 🙂

 10. Sharon

  Wauw! Dit zou superhandig zijn voor mijn dochters, wanneer ze op een scouting-kamp gaan! Labeltje in de kleding en op de spulletjes en nooit meer de vraag van wie het artikel is 🙂 Omdat ik deze zou gebruiken voor allebei mijn dochters, zal ik onze achternaam erop laten zetten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.