Kadootje voor mezelf, met dé babynaam

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 1

Naast mijn tattoo’s met de namen van de kindjes, draag ik ook sieraden met Olivia’s en Quinns naam erop. Een leren armbandje met van die ‘doppen’ waar hun naam elk in een dop gegraveerd staat en een naamketting. Maar ja, met een derde meisje op komst kan die ketting dus echt niet meer (zo’n extra ‘dop’ bij het armbandje is te bestellen gelukkig). De mail die ik ontving van Tanja van Kaya Sieraden kwam dus als geroepen: of ik een mamasieraad uit wilde kiezen. Ja graag!

Mijnlevenalsmama | Mamasieraad

Even twijfelde ik tussen een armbandje met het infinity-teken of een ketting, maar toen mijn ogen op bovenstaand exemplaar met geboortesteentjes erin viel was ik verkocht. Overigens heb ik hem niet helemaal ‘volgens de regels’ samengesteld, want ik heb bij alle 3 de meiden het april-steentje laten plaatsen. Dit is een wit steentje, die van Olivia zou anders roze zijn,d ie van Quinn blauw en die van mini nog niet bekend (mei of juni). Omdat Quinn al een uniseks naam heeft, vond ik een blauw steentje naast haar naam te verwarrend dus leken 3 witte steentjes met handiger. En bovendien mooier, omdat het rustiger oogt – maar dat is persoonlijk natuurlijk.

De hanger lijkt groter dan hij is, maar hij is vrij subtiel en bovenal licht. Je merkt amper dat je een ketting om hebt – iets dat ik erg fijn vind want zeker zomers als het warm is kan ik slecht tegen (te veel) sieraden op mijn lichaam en irriteert een plakkerige zware armband me al snel. Het toffe van een subtiel mamasieraad vind ik dat je niet direct ziet dat het gaat om de namen van mijn kinderen. Die zijn alleen van dichtbij te lezen. Van veraf oogt de hanger nog het meest als een klavertje drie 🙂

Lees ook:  New in: naamketting voor mama

Mijnlevenalsmama | Naamketting

Heel ‘kinderachtig’ natuurlijk, maar ik heb de babynaam nog even afgedekt voor jullie. Geloof mij maar: hij staat erop, hij is prachtig en dat geldt ook voor de zilveren ketting. De hartjes lopen onder het kaartje net zo tof door elkaar als ze doen aan de bovenkant met dat derde hartje, echt prachtig! Dankjewel Tanja!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

  1. Nicole

    Hij is heel mooi! Benieuwd wel naar de grootte inderdaad haha.. dus kun je hem niet even andersom omhangen haha dan krijg ik een idee ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.