Lieve kleinste baby #2

geplaatst in: Zwangerschap | 0

Nog heel even en dan kom jij ons gezin verrijken. Complementeren kan ik wel zeggen want oh wat heb ik toch vaak gedroomd van een gezin met 3 kleine kindjes. Een achterbank vol, altijd gelach en gekibbel om me heen. En nog mooier: straks 3 meisjes (dat met die meiden zag ik toen ik zelf jonger was niet perse voor me, maar sinds je oudste zus Olivia mij moeder maakte opeens wel), 3x haren kammen met het nodige gegil vanwege klitjes, 3x de boel invlechten, 3x tuletokjes die kilo’s glitters afgeven en 3x alles zelf doen bijvoorbeeld. Ik kan niet wachten!

Niet alleen ik ben ongeduldig, je vader en zussen kunnen er ook wat van. Zo hoorde ik van de week aan tafel dat mijn buik nu wel heel dik was en jij dus bijna geboren moest worden en denkt Olivia dat je alvast eruit komt zodra ze je ziet bewegen en mijn buik allerlei hobbels en bobbels vertoont. Maar lief meisje, je moet nog even groeien. Met dit termijn geboren worden is officieel nog iets te vroeg, blijf nog maar even lekker zitten tot de 38e/39e week waarin we je geboorte gepland hebben.

Ook jij wordt met een keizersnede gehaald. Vooralsnog is de enige reden hiervoor dat je zussen in stuit lagen en mama’s baarmoeder na twee keizersnedes geen weeën meer mag (kan?) verdragen, want jij ligt al weken netjes met je koppie in mijn bekken. Hoe is het toch mogelijk?! Hebben die meiden de boel van binnen zo opgerekt dat jij nu wel ‘op de juiste manier’ in mijn buik past of ben jij simpelweg een stuk minder eigenwijs dan Quinn en Olivia? Hoe het ook zij, al draai je alsnog in stuit of ga je dwarsliggen en al ben je net zo eigenwijs als die twee samen – het is goed. Jij bent jij, jij bent perfect. Nu al.

Mijnlevenalsmama | Cremes

Je kamertje is klaar, al je kleertjes en andere uitzet is dankzij je lieve oma C. gewassen en gestreken en je zusjes hebben de verschillende oliën en crèmes die mama voor je heeft gekocht en gekregen al uitgebreid getest 😉 Het ruikt heerlijk en werkt goed op hun droge plekjes en billen, dus jij gaat daar ongetwijfeld ook veel plezier aan beleven. Een beetje het leed van de derde vrees ik: dat veel voor je neus weggekaapt wordt en je niets als allereerste mag proberen. Maar daarentegen heb je dus wel 2 grote zussen die over je waken, voor je zorgen, zijn er 8 handen die je kunnen troosten, 4 monden die je kussen en kun je in 4 paar armen liggen slapen strakjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.