Verrassing!

geplaatst in: Zwangerschap | 0

Nee, geen zorgen – nog geen babyverrassing hier. Wel een babyshower en man, wat was het weer leuk en voelde ik me weer speciaal en wat ben ik toch dankbaar dat ik bij alle drie de kindjes zo’n feestje speciaal voor mini en mij heb gekregen! Benieuwd hoe het was, wie er was en hoe enorm verwend we zijn? Lees dan snel verder!

Verspreking …

Zoals je hier kon lezen voelde ik een dag tevoren nattigheid bij de babyshower van Quinn. Bij Olivia was dat net zo: mijn schoonmoeder wilde gaan lunchen met ons in de stad. Dat moest dus persé in de binnenstad met bijna 36 weken zwangerschap, terwijl ik last van mijn bekken had en ergens bij ons in de buurt ook een prima optie vond. Nattigheid 😉

Ditmaal was het helemaal ‘bijzonder’, want mijn moeder versprak zich. Ze slikte haar woorden nog net op tijd in, maar toen ik Joost met die verspreking confronteerde wist ik genoeg. Zijn gezicht sprak boekdelen. Ik besloot me ‘dom’ te houden en af te wachten. Het grote voordeel was dat ik vanaf dat moment wist dat ik elk weekend mascara op en fatsoenlijke kleding aan moest doen. En dat dus tevergeefs 2 of 3 weekenden lang deed 😉 Tot vorige week zondag, want toen was het zo ver! Nietsvermoedend kwam ik thuis na het sporten. Goddank was het een beetje benauwd en had ik besloten mijn maxidress mee te nemen en me om te kleden op de sportschool. Plus, ik draag altijd mascara als ik ga sporten.

Lees ook:  Zwanger? Vertel het met muffins!

Mijnlevenalsmama | Babyshower

3x bijzonder

Drie keer zwanger en drie keer zo’n geweldige groep mensen om me heen die dat met mij willen vieren. Da’s echt bijzonder! Ik houd helemaal niet van spelletjes zoals Olvarit proeven en luiers omdoen binnen zoveel minuten, maar lekker kletsen en eten en drinken – dat is wel aan mij besteed! Door de jaren heen is mijn kennissenkring nogal veranderd, de samenstelling van de babyshower veranderde dus bij elk kindje. Wat niet veranderde was mijn lieve zusje die dit keer op keer voor me optuigde. Die via Joost en Facebook alle meiden wist te benaderen en met manlief een plan maakte om mij in het zonnetje te zetten. 3x een babyshower, 3x bijzonder. Ik ben een dankbare zwangere mama!

Enorm verwend!

Een tijdje terug vroeg Joost mij welke draagdoek ik wilde. Ik had even daarvoor namelijk terloops gezegd dat ik een nieuwe, dunne, draagdoek erbij wilde voor mini. Hij vroeg mij om een linkje, ik stuurde hem er twee – met de mededeling dat ik twijfelde. Vervolgens vergat ik weer dat ik die linkjes gestuurd had. Totdat hij me vroeg welke ik nou het liefst wilde. Ik maakte een keus en hij liet me weten dat dat best eens een tof Moederdag kadootje kon zijn 😉 Twee dagen later kwam de doek binnen, mocht ik hem even bekijken en goedkeuren en verdween hij naar zolder. Voor Moederdag. De grapjas! Op de babyshower kreeg ik die draagdoek dus van een stel meiden, wauw wat een verrassing! Wat een groot kado!

Lees ook:  Dagboek van een zwangere #1
Mijnlevenalsmama | Gwen en Roos
Met m’n lieve vriendinnetje Roos – weer samen zwanger, net als bij Quinn en haar zoontje <3

Daarnaast zijn mini en ik onwijs verwend met leuke zomerse kleding, xl hydrofiele doeken en rompers. Iedereen had wat lekkers meegenomen en de eettafel stond dus bomvol, maar … iedereen had ook redelijke trek want er bleef niet eens onwijs veel over. Olivia en Quinn waren er gewoon bij trouwens. Ze hielpen me met uitpakken, pasten de kleertjes bij hun poppen, snoepten chocola en waren verder ‘onzichtbaar’ – ik vond het extra speciaal dat ze erbij waren 🙂 Dankjewel voor het leuke feestje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.