Hoera, Charlie is geboren!

geplaatst in: Gezinsleven, Zwangerschap | 11

Het is zover, we zijn ouders van 3 prachtige meiden! Vanochtend om 10.30 uur is onze derde dochter Charlie geboren. Zowel zij als ik maken het goed en Olivia en Quinn zijn door het dolle heen en hebben hun zusje zojuist al geknuffeld.

(geplande) Keizersnede

Zoals bekend is ze gehaald met een keizersnede. Een gentle sectio, net zoals bij Quinn het geval was. Stiekem wisten wij al 4 weken dat vandaag D-Day was, maar het blijft natuurlijk afwachten of D-Day ook echt gehaald wordt. Bij weeën of gebroken vliezen midden in de nacht, of overdag, zou ik alsnog met spoed een keizersnede moeten ondergaan. Prima natuurlijk, maar de sfeer tijdens een geplande sectio is niet vergelijkbaar (denk ik). De afdeling weet van onze komst, de kraamsuite is gereserveerd, een OK vol mensen speciaal voor mij, een ontspannen sfeer. Maakt het overigens allemaal niet minder spannend, evenals het feit dat ik dit al 2x eerder gedaan heb. De spanning blijft, het IS gewoon naast een intense beleving (de bevalling, je kleintje ontmoeten) een ingrijpende operatie met de nodige risico’s.

Mijnlevenalsmama | Charlie!

Dankbaar, opgelucht, gelukkig

Jeetje wat ben ik blij dat het erop zit. Het lijkt wel alsof ik mij elke zwangerschap meer zorgen ben gaan maken. Om het verloop van de zwangerschap an sich, de twintig-weken-echo, de groei van mini, de geboorte. En dan in het bijzonder de keizersnede. Maar het zit erop. Wat zijn we dankbaar! Alles is goed gegaan, ik heb as we speak een gezond kindje in mijn armen en een lege (maar nog steeds bolle) buik. Genieten! Charlie weegt overigens 3350 gram en is circa 50 centimeter.

Lees ook:  Shoplog: Tijd voor de zomer
Bloggen? We zien wel hoe het gaat

De komende twee, drie weken heb ik nog wat blogjes ingepland staan voor jullie. Zodra ik er de tijd voor heb/neem wil ik mijn derde bevallingsverhaal delen, er komt een blogje over de kraamweek, over hoe de oudste twee op hun zusje reageerden, over het geboortekaartje en natuurlijk over mijn herstel, de borstvoeding en nog veel meer. Maar nu nog niet 😉 Nu ga ik me eerst tegoed doen aan heel veel babygesnuffel en beschuit met roze muisjes. Roze wolk, here we are!

11 Antwoorden

 1. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje! Veel geluk!!

 2. Gefeliciteerd. Heel veel geluk!

 3. Gefeliciteerd! Vanochtend geen blog, dus ik hield het al in de gaten…
  Veel liefs

 4. Gefeliciteerd!!!! Heel veel geluk ❤

 5. Gefeliciteerd & heel veel geluk, rustig aan en voorspoedig herstel <3

 6. Leuke naam. Gefeliciteerd met jullie derde prinses. Veel geluk samen.

 7. Gefeliciteerd!♡ Veel geluk met elkaar!

 8. Gefeliciteerd! Hoe bijzonder, drie lieve meiden. Joost mag zich in de handjes knijpen met zijn vier vrouwen. Veel geluk en een spoedig herstel

 9. Van harte gefeliciteerd! Geniet van elkaar!

 10. Van harte! Fijn dat ze er is! Lekker genieten en alle tijd nemen voor je herstel 🙂

 11. Gefeliciteerd!! En geniet van je mooie gezinnetje!

Laat een reactie achter