Koopjesjagen? Niks voor mij!

geplaatst in: Huishouden, Samenwerkingen | 1

Van die mensen met gevulde voorraadkasten. Ik benijd ze. Koopjesjagen, dat je als je shampoo in de bonus is meteen 6 flessen aanschaft of wasmiddel in grote getale koopt via een website. Ik wilde dat ik het kon, dat hoarden. Want koopjesjagen? Nee, niks voor mij.

Ik denk dus er gewoon niet aan 

Het is dus gewoon zo dat ik, als het om, de voorraad van levensmiddelen en beautyproducten gaat, niet aan koopjesjagen denk. Ja, als mijn favoriete mascara 1+1 is en ik dat toevallig zie, dan koop ik er 2. Al zou 4 slimmer zijn, want nog voor ik weer zo’n dergelijke aanbieding ergens spot, zijn die 2 mascara’s al op en ligt de 3e voor volle mep in m’n kast. Note to self: koop er 4 de volgende keer, dat scheelt uiteindelijk de helft van het geld.

 

Mijnlevenalsmama | Boodschappen

 

Overigens zou manlief me wél als koopjesjager omschrijven. Ik kom namelijk regelmatig terug met iets te veel meuk van de Action, puur omdat ik daarheen ‘moest’ voor wat tekenpapier voor de meiden. Of een deoroller (die ik obviously vergat in te kopen bij de plaatselijke drogisterij toen ze stapelkorting hadden). Technisch gesproken is het wel koopjesjagen als ik de Action in ga voor het één en buiten kom met het ander, maar in mijn achterhoofd zit nog altijd die netjes gevulde voorraadkast. Die kast waarom de flessen shampoo en wasmiddel me gespiegeld aan staren en waar ik automatisch een lach van op mijn gezicht krijg omdat ik weet hoeveel dit hoarden me bespaard heeft. Echt, ik wou dat ik het was – een koopjesjager!

Lees ook:  Moeder dochter armbandjes
Voordeel zoeken?

Behalve koopjesjagen in folders, zijn er dus tegenwoordig ook tal van apps en verzamelwebsites, die groot inkopen een stuk gemakkelijker maken. En dan heb ik het niet over de bonusaanbiedingen bij de Albert Heijn, maar de specialistische websites zoals Voordeeldrogisterij, waar zo – vooral reuze handig voor de nieuwe mama’s onder ons – bijvoorbeeld dozen met zoogcompressen en pakjes billendoekjes van bekende merken, tegen stuntprijzen aanbieden. Kijk, dat moet ik dus gewoon vaker doen, dat koopjesjagen. Dan houd ik immers geld over om écht leuke dingen te doen. Zoals een bezoekje aan Ikea brengen om een kast te kopen voor mijn hele voorraad 🙂

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

  1. Christine

    Wij hebben een groepsapp met een paar meiden die “If you have to buy stuff to store stuff, you probably have too much stuff” heet.. 😉 En dat geldt dus zeker voor mij; ik ben dus ook zo’n koopjesjager, vooral op drogisterijgebied.. heerlijk vind ik dat, al die soorten douchegels, lotions, shampoo.. :$ Bedankt voor de tip dus! Eens even rondneuzen op die link..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.