Lieve Charlie #2

geplaatst in: Persoonlijk | 0

Meisje, meisje, wat ga je hard. Mama ‘grapt’ altijd tegen mensen die opmerken dat je hard groeit, dat ik je het langst klein wil houden, maar je het snelst groeit. Daar is dus niks grappigs aan 😉 Je bent (en blijft!) de jongste, mijn laatste baby – dus blijf nog even klein wil je.

Het is druk, zo’n derde kindje. Gemakkelijk, maar druk. De momenten 1-op-1 met jou zijn een stuk minder vanzelfsprekend dan met je zussen destijds. Al is het alleen al omdat veel in het teken staat van het schoolleven van je grote zus. Doorslapen doe je 9 van de 10 nachten niet, je peuterzus evenmin – dus mama is moe 😉 Desalniettemin is het enorm genieten. Elke dag. Elke minuut. Jouw glimlach van oor tot oor,  je pretoogjes, je onderste tandjes die zich opeens laten zien, bijbehorend kwijl in je mondhoeken. Meisje, wat houd ik toch van je!

En niet alleen ik, ook je papa en zussen zijn stapelgek op je. Met name Quinn kan net als ik amper van je af blijven. Heeft ze je niet op schoot, dan ligt ze wel naast je op het speelkleed of is druk met het uitzoeken van rammelaars voor jou. Jij bent trouwens ook stapelgek op haar, die glimlach van oor tot oor weet je wel. Quinn krijgt hem keer op keer van je. En zelfs als jij, zoals je sinds een week doet, aan haar haren trekt van enthousiasme – lacht zij nog naar jou. Het doet me denken aan Quinn en Olivia destijds – dat ruim 2 jaar leeftijdsverschil is wederom fantastisch. Ik kan niet wachten op de 3 meis-ke-teers over een tijdje 

Mijnlevenalsmama | Charlie

Lieve lieve liefste kleine meid van me, ik weet dat je het liefst al achter je zussen aan rent, dat het je frustreert dat je nog niet vooruit komt als je op je buik ligt en je af probeert te zetten, maar het hoeft allemaal nog niet. Af en toe nog lekker even slapen op mijn borst, knuffelen – ook al is het midden in de nacht – mijn vingers stevig vasthouden en zachtjes knijpen in mijn borst als je drinkt. Het is genoeg voor nu 🙂 Mijn lieve kleine baby, voor altijd! Liefs, mama.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.