Voor bedrijven

Mijn leven als mama is mijn persoonlijke mamablog met maandelijks 5000 unieke bezoekers en ruim 22.000 pageviews, voornamelijk gericht op vrouwen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar, in het bijzonder (aanstaande) moeders. Ik sta open voor samenwerking met bedrijven om meer bekendheid aan producten/diensten te geven. Te denken valt aan een productreview al dan niet in combinatie met een winactie. Ook relevante persberichten zijn welkom. Als je me op de perslijst wilt zetten, laat dat me dan even weten per mail. Adresgegevens voor het toesturen van recensie exemplaren zijn tevens via de mail (gwen@mijnlevenalsmama.nl) verkrijgbaar.

Mijn leven als mama heeft in het verleden al samengewerkt met Stokke, Otto, Esprit, Madaga, Lizl, Scentchips, BeterBio, MijnFopspeen, Care, Emob4Kids, Treinbaan.nl, Curves Holland, Sacha Shoes,  Bofashion, Ikbenzomooi, Your Look for Less, 3 Vosjes, Yankee Candle Store, Naif, AutoOnderdelen24, Earth Mama Angel Baby, Printic, FashionBootz, Netflix, Pippelot, MyNametags, Healthy People, Dushi, FietsenopFietsen, Photogifts, en Babyhuys. Al deze blogjes zijn terug te vinden onder samenwerkingen.

Vragen, feedback en ideeën

Ben je geen bedrijf, maar een (trouwe) lezer en heb je een vraag, feedback of iets anders, dan kun je mailen naar gwen@mijnlevenalsmama.nl of onderstaand formulier invullen. Ik zorg ervoor dat je zo spoedig mogelijk een reactie van mij krijgt.