Bath Time #2

geplaatst in: Ontspanning | 2

Mijnlevenalsmama | Bath Time #2

Eentje uit de oude doos. Nou ja, wat is oud – dochterlief is inmiddels bijna 11 maanden. Hier was ze 3 dagen. Manlief deed haar in bad. Haar eerste badje. Ik was net sterk genoeg om ernaast te staan, half ineen gedoken.

Tja, die keizersnede. En dan vooral het feit dat ik er al tig dingen had gedaan die dag. Als ik nou gewoon in bed was gebleven tot het baddertijd was, dan had ik vast niet zoveel last van mijn buik gehad op dat moment. Maar ik was dus druk. En toen was het tijd voor Olivia’s eerste badje. Ze huilde niet, gelukkig. Maar echt lekker vond ze het ook niet. Het was meer een moetje. En dat bleef het de eerste maanden. Ook al hielden we haar in zithouding, of lieten we haar spetteren op haar buik. Olivia hield niet zo van badderen. Inmiddels wel. Gelukkig.

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.