Sokkendrama

geplaatst in: Gezinsleven, Opvoeding | 5

Schreef ik enige tijd geleden nog dat Olivia en schoenen geen goede combi waren, maar ze nog prima op sokken de deur mee uit kon. Te vroeg gejuichd, what was I thinking? Ook dat lukt dus inmiddels amper.

Die moeten uit!

Sokken die aan je voeten zitten moeten namelijk uit. Zelfs als je voetjes koud zijn of je al een extra paar sokken in je hand hebt. Olivia’s denkwijze, niet de mijne.

Mijnlevenalsmama | Sokken moeten uit

Die sokken zijn bijvoorbeeld erg leuk om overal mee naartoe te slepen of om, tja verder is ze heel normaal hoor, in je mond te stoppen. Ik gok dat het lekker is met doorkomende tandjes, maar alle andere stofjes en bijtdingen die ik aanbied, halen het dus niet bij haar sokken. Ach, ik heb als kind altijd al een hondje willen hebben en mijn dochter heeft er zo best wat van weg. Alleen maar winnaars zullen we maar zeggen.

Mijnlevenalsmama | Sokkendrama

Kouder, en nu?

Maar ja, het wordt kouder. Ook in huis en op het kinderdagverblijf. En zelfs slofjes of schoentjes trekt ze uit. Vreselijk irritant. Ik zit dus met een dreumes met bijna blauwe voetjes en blijf steeds opnieuw sokken aandoen. Eens moet ze het toch opgeven? Of zal ze de volhardendheid van haar moeder hebben? Dan kan ik mijn borst vast natmaken, dit wordt een lange strijd.

5 Antwoorden

 1. jess

  Haha lekker ding. Hier ook zo’n sokkenmonster al wordt het wel minder gelukkig. Ik heb ook allemaal incomplete paren omdat hij ze onderweg vaak uittrekt en op de grond gooit.

  • Gwen

   Slim! Daar heb ik dus echt nog niet aan gedacht haha – ga ik onthouden voor als het echt koud wordt strakjes 🙂

 2. Esmiralda

  Oh hier nog zo’n sokkenMonstertje hoor ;-),, hoe meer aandacht mama er aan besteedt hoe leuker en vaker de sokken uitgaan ,,,,

  • Gwen

   Geen aandacht aan schenken is idd het beste ja, maar als het zo koud is – doe ik het automatisch toch (weer aandacht schenken en de sok opnieuw aan doen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.