Dierendag!

geplaatst in: Gezinsleven | 1

Vandaag staat in het teken van onze moppies. Ik heb ze al eens voorgesteld: Billy (rood/wit) en Nala (zwart). Hoewel ik knettergek word van de haren in huis en ik regelmatig tegen Joost zeg dat we ze gewoon kaal zouden moeten scheren, zou ik niet zonder ze kunnen.

Niet zonder Nala, die zich aan je vastklampt als dit echt niet uitkomt (lees: als jij net een slokje van je drinken wilt nemen krijg je een kopje tegen de hand waarmee je je glas vasthoudt) en die (te) vaak aan onze slaapkamerdeur krabt.

En niet zonder Billy, de ‘man’ die vanaf mijn studententijd met me meegegroeid is, die overdag erg op zichzelf is, maar ’s avonds het liefst ook op de bank ligt.

Mijnlevenalsmama | Dierendag

  1. Whitney

    Die haren zo herkenbaar. Kan ook echt niet zonder mijn twee katers 🙂 Zou wel heel fijn als dat verharen zou minderen. Het zit overal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.