Creabea + winactie

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 8

Naast zelf bloggen, volg ik ook (veel) blogs. Een van mijn favoriete blogs is de blog van Maris. Een paar weken geleden had zij (weer) een leuke giveaway op haar blog: een doe-het-zelf-pakket voor een zeepketting én een bedelarmbandje van Lizl. Ik deed mee. De belofte was namelijk dat iedereen met dit pakket een zeepketting en armbandje kon maken. Zelfs ik, met weinig geduld en (te dikke) vingers voor gepriegel. En jij als je wint. Kijk onderaan wat je moet doen.

Een van de twee winnaars!

Nietsvermoedend opende ik twee weken geleden mijn Facebook-app tijdens het ontbijt. Emily (Maris’ dochtertje) made my day: ik was een van de twee winnaars! Later die week kreeg ik dus mijn DIY-pakketjes thuis gestuurd.

doehetzelfpakket_mijnlevenalsmamaHet zag er veelbelovend uit. De kleuren en bedeltjes die ik ‘besteld’ had en een duidelijke werkbeschrijving. De envelop werd zorgvuldig opgeborgen, kat Nala is namelijk dol op alles dat lekker ruikt en het zou me niets verbazen als ze om die reden een van de zeepjes op zou gaan eten. Ik wilde er de tijd voor nemen, lekker even een knutselmomentje inplannen.

Een kind kan de was doen

Eerder deze week was het zover: Olivia sliep, ik zat met een kop thee op de bank en de envelop werd erbij gepakt. Zo moeilijk kon het vast niet zijn?! En inderdaad: een kind kan de was doen! Ik begon met de zeepketting: een knoopje, kralen, een zeepje, nog een knoopje, weer kralen, ga zo maar verder. Met als finishing touch: ‘lintjes om een strikje of slierten mee te maken’. Hmm, ik moest even nadenken: wat wilde ik precies? Strikken of slierten? Ik koos voor beiden. En zowel enkele strikjes als strikjes met beide kleuren. Een schot in de roos (als je het mij vraagt). Ik ben superblij met het resultaat, de zeepketting heeft een mooi plekje aan het krijtbord in de keuken gekregen.

Lees ook:  Potloden, stiften en 3D pennen

Mijnlevenalsmama | Zeepketting

Mijnlevenalsmama | Zeepketting in de keuken

Even priegelen

Het armbandje was eigenlijk net zo makkelijk, ware het niet dat ik het even priegelen vond met de ringetjes waaraan de bedeltjes gehangen worden, maar ja – dat zijn dus die (te dikke) vingers van mij. Een ander heeft er vast minder moeite mee. Een pluspunt bij het doe-het-zelf-pakketje van het armbandje vond ik de extra onderdelen. De vetersluitingen, die moet je aandrukken. En ja, je heet Gwen of je heet geen Gwen: de eerste ging dus een beetje scheef en was daarna verbogen. Het pakketje was hierop voorbereid: er zat een extra vetersluiting bij. Datzelfde gold voor de bedelringetjes, maar die extra onderdelen heb ik (gelukkig) niet hoeven gebruiken.

Mijnlevenalsmama | Armbandje maken

Mijnlevenalsmama | BedelarmbandjeMaris en Lizl, onwijs bedankt voor deze leuke winactie! Ik vond het heerlijk om even een halfuurtje te fröbelen, even creabea zijn. En nog leuker: om het resultaat van mijn succesvolle DIY dagelijks te kunnen bekijken. De belofte klopte: iedereen kan een DIY-zeepketting en DIY-armband maken.

Winactie: doe-het-zelf-pakketje voor zeepketting en bedelarmbandje

Weet je wat het allerleukste van mijn creatieve uitspatting is: ik kan jou ermee aansteken! Ik mag namelijk ook twee doe-het-zelf-pakketjes van Lizl weggeven! Een voor de zeepketting en een voor het bedelarmbandje. De keus is aan jou.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg mijn blog via Bloglovin’ óf meldt je aan met je e-mailadres
 • Like de fanpage van Lizl op Facebook
 • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet voor de zeepketting óf het armbandje (graag voorkeur vermelden)

De winactie loopt t/m vrijdag 8 november, heel veel succes!

PS. Lizl heeft momenteel een kortingsactie op haar website: 20% korting op de hele collectie. Deze actie geldt tot 1 november, dus als je enthousiast bent geworden door mijn gefröbel en niet kunt wachten op de uitslag van deze winactie, dan is dit hét moment om leuke dingen in te slaan.

Lees ook:  Gevoelige kinderhuidjes + mini-winactie

Mijnlevenalsmama | Gesponsorde blogpost

8 Antwoorden

 1. Roos' Blog

  Super leuk! En die dikke vingers vallen reuze mee hoor ;).
  Nou ik doe mee hihi! Ik volg je blog natuurlijk al, en heb de fb van Lizl geliked! Als ik win, zou ik graag t DIY armbandje willen. Een zeepketting vind ik super leuk, maar daar heb ik er al een x 1 van gemaakt ;). Dus ik zou wat nieuws willen proberen! Ik ga duimen (want k win nooit wat haha)!

 2. Mcdid

  Ahhh leuk dat ze dit doet. Wist je al dat het mijn zus is 🙂 ben blij dat het zo goed gelukt is en bedankt voor je lieve woorden over mijn blog!

  • Gwen

   Ik dacht het idd, want ik kon me een blog van jou herinneren over de servercrash en de webshop van je zus die je weer moest maken. Als ik het goed heb 🙂

 3. Whitney

  Wat is het superleuk geworden! En wat is jullie keuken mooi 🙂
  Ik doe ook mee en ga voor de zeepketting. Ben er gek op en in me keuken heb ik er nog geen een 🙂

 4. Hermien

  ik volgje blog al vanaf het begin, erg leuk om te volgen. ik doe graag mee!!!

 5. suzanne

  Eindelijk ook echt aangemeld speciaal voor je winactie;-)
  Nee gekheid ik was gewoon te lui hihi je volgen via facebook was ook zo makkelijk :$
  Maar doe graag mee met de winactie jou creaties waren echt super leuk geworden ik wil ook wel proberen om zo’n leuke armbamd te maken.

 6. Nicky

  Ik wil ook heel graag winnen en ik ga dan graag voor de zeep ketting 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.