Bloggersblock

geplaatst in: Persoonlijk | 6

Say what?! Een bloggerblock, dat ken ik dus niet! Sterker nog: mijn hoofd stroomt over van ideeën en regelmatig zet ik alleen de titel/het idee alvast in mijn telefoon en ga op een later moment het blogje typen. Ik zou willen dat het direct kon, maar dat laat de dagelijkse drukte vaak niet toe.

Drukte?!

Ja, drukte. Ik mag dan inmiddels parttime werken, dochterlief en het huishouden houden me prima bezig gedurende de dag. Dochterlief de ene dag meer dan de andere. Afgelopen vrijdag had ik bijvoorbeeld honing aan mijn kont (figuurlijk). Donderdagavond had ik een etentje met mijn werk, dus Olivia heeft mij na het kinderdagverblijf en voor het slapen niet meer gezien.

Dat ik haar ’s avonds gekust heb en een droomvoeding heb gegeven, weet zij natuurlijk niet. Olivia wilde vrijdag dus de hele dag knuffelen en aandacht. Prima, we hadden een heerlijk dagje samen. Een dagje met wat huishoudelijke zaken en dochterlief. Een dagje zonder blogjes, dat ook.

Dicht bij mezelf

Ik schrijf altijd vanuit mezelf, vanuit wat ik graag wil delen, wat mij bezighoudt. Tja, het ene blogje is dus iets interessanter dan het andere blogje. De rode draad is het moederschap, maar goed – mijn url zegt voldoende. Mijn leven als mama. Als bloggende mama. Als meisjesmama. Als werkende mama. Als ook-nog-echtgenoot, naast mama. Als Gwen. Liefst elke dag, niks geen bloggersblock.

Mijnlevenalsmama | Bloggersblock

 

 

6 Responses

 1. Roos' Blog

  Nou ik heb hier wel eens een bloggersblock. Ik kom wel om in de ideeen alleen soms komt mn verhaal er gewoon niet uit -__-‘. Of ik heb t in mn hoofd al 100x geschreven en op ‘papier’ staat t dan helemaal niet zo leuk als ik bedacht had.
  Gelukkig wordt dat met de tijd minder 😉

  • Gwen

   Ik check je blog elke dag, maar ja – niet elke dag een verhaaltje helaas 😉 Is je vergeven hoor mop! Ik heb er ook niet elke dag een. Enne, laat de lezers anders beslissen of het op papier niks is 😛

 2. Donsjes

  Ik vind het wel een beetje moeilijk, zo die inspiratie. Bij mij helpt iets of wat planning om elke dag te posten… en al maakt kleine man een enorm deel van mijn leven uit, ik probeer niet steeds over hem te schrijven. Ook als opdracht aan mezelf, eigenlijk. (Bij anderen zulke verhalen lezen, dat doe ik dan weer wél continu 😀 )

  • Gwen

   Haha, ja ik probeer wel eens over iets anders te schrijven, maar 9 vd 10x gaat het toch over Olivia hihi. Ach, anders moeten de lezers maar een andere blog gaan volgen en niet eentje die mijnlevenalsmama heet 😉

 3. Whitney

  Ik ben gek op je blog! Lekker lezen over je dochtertje en de ervaringen. Zelf schrijf ik ook gewoon wat er in me opkomt. En soms vergeet ik het gewoon, nu al bijna een week niets geplaatst. Vind dat het niet geforceerd moet gaan. Denk dat het het ook ligt aan je intentie en wat je wilt uitdragen aan je lezers. Gewoon lekker persoonlijk, i love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.